Wil je voor het eerst een huis kopen en dus een hypotheek afsluiten, dan is het belangrijk om goed te weten waar je aan begint. Een hypotheek afsluiten is niet iets wat je zomaar even op een middagje doet: je moet hypotheekadvies inwinnen en iemand moet de hypotheek berekenen voor je. Hiervoor kun je terecht bij banken of andere financieel dienstverleners. Het nadeel in dit geval van banken is echter dat ze meestal vooral zijn gebrand op het verkopen van hun eigen financiële producten en diensten. Wil je voor jouw situatie de beste hypotheek afsluiten, dan kun je beter naar een onafhankelijk financieel dienstverlener om daar je hypotheek te berekenen en hypotheekadvies te krijgen. Van Bruggen Adviesgroep is zo’n onafhankelijk financieel dienstverlener. Sinds 1973 leveren ze advies, producten en diensten van de hoogste kwaliteit. Ze hebben dus niet alleen een hoop ervaring, maar aan hun goed ontworpen en uiterst heldere website te zien, weten ze ook hoe ze met hun tijd mee moeten gaan. Van Bruggen is een up-to-date, zeer kundig en ervaren financieel dienstverlener waar je gratis en vrijblijvend terecht kunt voor een oriënterende afspraak. Je hebt ongetwijfeld een flink aantal vragen wanneer je voor het eerst een hypotheek gaat afsluiten. Voor het beste hypotheekadvies, zet je die allemaal op een rijtje en doe je zelf alvast wat vooronderzoek. Dit kan eenvoudig op de website van Van Bruggen Adviesgroep, waar je al een hoop informatie kunt vinden.

Hypotheek afsluiten, stap 1: hypotheek berekenen

Wat er allereest moet gebeuren wanneer je een hypotheek wil afsluiten, is de hoogte van je mogelijke hypotheek berekenen. Dit wordt gebaseerd op je bruto jaarinkomen, en eventueel dat van je partner. Op basis van dit inkomen wordt berekend voor welk bedrag je maximaal totaal kunt lenen, oftewel wat je budget is voor het kopen van een huis. Je toekomstige hypotheek berekenen is dus erg relevant om te zien in wat voor prijsklasse van woningen je kunt gaan zoeken en oriënteren op de woningmarkt. Voor het berekenen van je hypotheek heeft Van Bruggen een heel eenvoudige tool op hun website. Ga hiervoor naar www.vanbruggen.nl en je ziet het meteen staan bovenaan de homepage. Vul je informatie in, en er rolt een maximale hypotheek uit. Handig om alvast te weten wanneer je in gesprek gaat over hypotheekadvies! Natuurlijk komt er wel meer kijken bij een hypotheek afsluiten dan het invullen van een rekenhulpje op een website, maar het geeft je wel een inschatting van je mogelijkheden. Voor hypotheekadvies dat beter is toegespitst op jouw situatie, kun je natuurlijk beter een afspraak maken.

Van Bruggen Adviesgroep: kwaliteit, onafhankelijkheid en transparantie

Van Bruggen staat bekend om haar klantgerichtheid en mag trots zijn op haar kwaliteit, onafhankelijkheid en transparante werkwijze en beloningssysteem. Wil je een hypotheek afsluiten, hypotheekadvies inwinnen of je hypotheek laten berekenen, dan kun je dat het beste bij Van Bruggen laten doen. Zij zijn de enigen die een onafhankelijk warenonderzoek verrichten en je zo het beste kunnen adviseren over jouw toekomstige hypotheek. Bovendien zit Van Bruggen door het hele land, dus ook altijd wel bij jou in de buurt. Een hypotheek afsluiten is niet iets dat zomaar doet: het is immers een contract waren je tientallen jaren lang aan vast zit. Zorg er daarom voor dat je je goed laat inlichten, onafhankelijk hypotheekadvies inwint en dat je een goed gevoel hebt bij de financieel dienstverlener waar je voor kiest. Ook wanneer je uiteindelijk niet je hypotheek gaat afsluiten bij Van Bruggen, dan is het nog steeds aan te raden ook met hen in gesprek te gaan over je mogelijkheden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn