Nederland is een echt fietsland. Dagelijks is het op de fietspaden een komen en gaan van fietsers. Veel mensen pakken de fiets voor een boodschap in de buurt of ze gaan op de fiets naar het werk. In de meeste gevallen is het zo dat er van alles en nog wat wordt meegenomen op de fiets. Het is dan ook een goed idee om uw fiets uit te rusten met goede fietstassen. Hierdoor kunt u ook gemakkelijk wat langere tochten maken op de fiets. Veel mensen trekken er bijvoorbeeld een dagje op uit of ze gaan zelfs een trektocht maken door verschillende landen. Op de fiets bevindt u zich midden in de natuur en dan is er vaak niet altijd van alles bij de hand. U moet dus zorgen dat u voor langere tochten op pad gaat met de juiste spullen. De fietstassen van het merk ortlieb zijn ideaal om al uw spullen in te vervoeren. Deze tassen kunnen gemakkelijk op de fiets gemonteerd worden, waardoor u zelfs met zeer veel spullen weinig last zult hebben van het extra gewicht. In Nederland speelt het weer natuurlijk ook altijd een rol. Het kan zeer vervelend zijn wanneer u niet helemaal droog op de bestemming aankomt, doordat er net een regenbui overkomt. In die gevallen wilt u natuurlijk wel dat uw eigendommen in de ortlieb fietstas droog blijven. De ortlieb fietstas is geheel waterdicht, waardoor uw spullen droog blijven en u dus ook met regen gewoon kunt blijven fietsen. De beste ortlieb fietstas kunt u gemakkelijk en snel bestellen via fiets-tassen-shop.nl. Hier vindt u onder andere:

  • Een zeer groot assortiment fietstassen van dit merk
  • Een snelle levering van uw aankopen
  • Een goede prijs / kwaliteit verhouding

Wanneer u een ortlieb fietstas gaat kopen, is het verstandig om even de verschillende modellen te bekijken. Het is natuurlijk zonde wanneer de fietstas die u heeft gekozen toch niet helemaal goed is en u veel moeite moet doen om te gaan ruilen. U kunt in de webshop precies zien welke ortlieb fietstas er zoal te verkrijgen is. Denk bijvoorbeeld aan de tassen die als bagagetas gebruikt kunnen worden of juist als rugtas. U kunt zelf kiezen hoe u de tas het liefst wilt gebruiken.

Ortlieb fietstas in verschillende modellen

De ortlieb fietstas is te koop in verschillende kleuren en modellen. Naast de bagagetas en de rugtas is ook de klassieke roller pro heel goed of u kunt kiezen voor de downtown fietstas. Al deze modellen kunnen in verschillende kleuren worden geleverd. Hierdoor weet u zeker dat u altijd de mooiste fietstas heeft om op de fiets te binden. De ortlieb fietstas is helemaal niet duur en u kunt echt rekenen op waar voor uw geld. Het is mogelijk om enkele fietstassen op de fiets te plaatsen of om voor dubbele fietstassen te kiezen. Het is natuurlijk maar net hoeveel bagage u heeft en hoeveel spullen u dagelijks op de fiets wilt vervoeren. In de ortlieb fietstas past zeer veel bagage, dus u heeft eigenlijk altijd genoeg ruimte in de tassen.

Bestellen via de website

Bestellen via de website is heel gemakkelijk. U kunt namelijk meteen de fietstassen van uw keuze aanklikken en deze in uw online winkelmandje plaatsen. U kunt online betalen, zodat u niet meer op een rekening hoeft te wachten. Uw bestelling wordt dan zo snel mogelijk verwerkt, waardoor u uw nieuwe fietstassen snel in huis heeft. Heel handig dus om op deze manier te bestellen! Wanneer u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen. U wordt snel geholpen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn