Een paar maanden geleden hebben wij een buitenkansje gehad. We hebben een kavel kunnen kopen met daarop een verouderd pand dat klaar was voor de sloop. Op dit stukje lang gaan wij uiteindelijk ons droomhuis realiseren en dat is een super spannend avontuur waar we heel veel zin in hebben. Echter moet het oude huis wel weg en omdat we zo min mogelijk kosten aan dit oude huis willen besteden hebben we besloten een goedkope container te huren om het sloopafval in te kunnen dumpen en het later te kunnen afvoeren. Ik heb even gegoogled en kwam toen op de logische website goedkopecontainer.nu terecht. Dat was snel, dus daar hebben we uiteindelijk een goedkope container kunnen huren.

Een goedkope container huren via GoedkopeContainer.nu

Op GoedkopeContainer.nu staat alles super duidelijk aangegeven en je weet direct waar je aan toe bent. Het is al echt onwijs handig dat je hier ook een scheiding in afval kunt maken en kunt kiezen tussen:

  • Bouw- en sloopaval
  • Grofvuil als huisraad
  • Schoon puin
  • Hout
  • Grond en aarde
  • Groenafval
  • Dakafval

Wat wij overigens van harte toejuichen. Het scheiden van afval is belangrijk en we hadden voordat we een goedkope container gingen huren nooit gedacht dat ook op dit formaat scheiding van afval werd toegepast. Chapeau aan GoedkopeContainer.nu. We hebben ervoor gekozen de goedkope container te huren voor sloopafval, want we gingen immers met de sloophamer door het oude pand dat op ons stuk grond stond en daar komt veel sloopafval vanaf. Het is leek ons daarbij wel weer belangrijk dat we een grote container zouden huren, want die kwam wel vol. Voor het leegruimen van de tuin hebben we overigens een goedkope container kunnen huren voor groenafval, maar dat is in een later stadium gebeurd. Wel hebben we ook dat via deze website gedaan.

Het bestellen en laten leveren van de container

Een goedkope container huren is eigenlijk te eenvoudig voor woorden. Je gaat naar de website van GoedkopeContainer.nu, je kiest je container, plaatst hem in je winkelwagen en het werkt dus eigenlijk allemaal net als elke andere willekeurige webshop. Super handig en efficiënt en dit geldt voor het bestellen en ook voor het betalen. We konden uit van alles kiezen, maar ik heb gewoon met mijn Mastercard betaald, waarmee we alle kosten van de sloop en de bouw afrekenen. Zo blijft alles op één plek en is het lekker overzichtelijk allemaal. We konden bij de bestelling meteen de leverdatum kiezen en daarbij ook gelijk aangeven of we een voorkeur hadden voor levering in de ochtend of de middag. We hebben direct voor de ochtend gekozen en voor levering op de dag dat we de sloop zouden starten. Gedurende de eerste paar dagen zou die container al snel wel gevuld worden met de restanten van het oude pand dat gesloopt werd en dat bleek ook het geval. Naar mate de container voller werd heb ik een ophaalafspraak ingepland en ervoor gezorgd dat er direct ook een nieuwe container afgeleverd kon worden, want dat was wel nodig. We hebben het met een paar containers afgekund en ik heb ook direct de tuin maar onder handen laten nemen en na de sloop ook die leeg laten ruimen. Daar stonden veel planten in die verdord waren na de hitte van de afgelopen zomer en die zouden we toch niet behouden. Daarvoor hebben we een goedkope container kunnen huren specifiek voor groenafval. Dat was heel prettig. We zijn echt geholpen met deze dienstverlening en hebben uiteindelijk deze kosten behoorlijk kunnen beperken.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn