Als weddingplanner wil je een bruiloft in Twente altijd tot in de puntjes verzorgen. Dat is dan ook mijn passie en mijn vak. Daar word ik gelukkig van en mijn klanten natuurlijk al helemaal. Een bruiloft vier je waarschijnlijk maar een keer in je leven, dus dan wil je dat uiteraard goed doen. Alles moet goed worden geregeld en daar draag ik graag een mooi steentje aan bij. Dat dat doe ik natuurlijk niet alleen. Daar heb je goede contacten voor nodig. Als ik een bruiloft in Twente organiseer, werk ik dan ook alleen samen met mensen die ik kan vertrouwen. In het begin is dat altijd lastig inschatten maar inmiddels weet ik dankzij mijn ervaring al snel wat voor vlees ik in de kuip heb. Als ik een locatie zoek voor een bruiloft in Twente, zijn er een aantal eisen waaraan deze moet voldoen:

  • Een bedrijf met ervaring
  • Een locatie met meerdere mogelijkheden
  • Steun met organisatie
  • Professionele medewerkers

Helaas blijkt in de praktijk dat niet elke locatie me in deze behoeften tegemoet kan komen. Ik geef toe dat ik de lat hoog leg, maar als ik een bruiloft in Twente organiseer, wil je het bruidspaar natuurlijk een geweldige dag geven. En dat kan alleen als je een toplocatie hebt die aan bovengenoemde eisen kan voldoen.

Maak je bruiloft in Twente persoonlijk

Ik ben heel blij om te kunnen melden dat ik wel zo’n toplocatie heb gevonden. Als ik een bruiloft in Twente organiseer, klop ik graag aan bij De Bebsel. Dit is een bedrijf met jarenlange ervaring en dat merk je sterk in de samenwerking. Ze hebben goede contacten, kunnen snel schakelen. vooral als er iets misgaat en dat vind ik essentieel. Er kan namelijk altijd iets misgaan, dat hoort er zelfs bijna bij. De grote vraag is dan: hoe ga je daar mee om? Hoe los je het zo snel mogelijk op zonder in te leveren op de kwaliteit? Het is heel fijn om met De Bebsel samen te werken, want als er bijvoorbeeld een levering niet op tijd komt, kunnen ze snel een goede oplossing bedenken. Daarbij is het bij de organisatie van een bruiloft in Twente heel fijn dat er veel opties zijn. Niet alleen als het gaat om de grootte van de zaal, maar ook bijvoorbeeld om het eten of het entertainment. Ieder bruidspaar is weer anders dus het is belangrijk dat zij dit helemaal naar hun hand kunnen zetten met hun persoonlijke wensen. De medewerkers van De Bebsel zijn flexibel en creatief, dus zij kunnen het allemaal goed voor je regelen en dat maakt een bruiloft in Twente organiseren bij dit bedrijf echt een mooie ervaring.

Geef het ja-woord bij De Bebsel

Inmiddels heb ik al menig bruiloft in Twente georganiseerd en elke keer was dat bij De Bebsel een groot succes. Ik heb er verschillende soorten trouwerijen georganiseerd, het leuke vind ik dat je hier echt terecht kunt voor allerlei bruiloften. Er is genoeg keuze als het gaat om het eten, om de aankleding, het entertainment. Op die manier kun je het lekker persoonlijk maken en dat is wat iedereen wil. Ik maak altijd een duidelijke planning en taakverdeling zodat alles gesmeerd loopt op de grote dag. En de mensen die bij De Bebsel werken gaan hier op zeer professionele wijze mee om. Al deze factoren zijn belangrijk bij de beleving van zo’n dag. Ik leg de lat hoog maar ik ben dankbaar dat De Bebsel aan mijn verwachtingen kan voldoen. Daar worden de bruiloften alleen maar mooier van.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn