Ik woon al enkele jaren in de prachtige stad van Amsterdam en in die tijd is het me een aantal keer overkomen dat ik contact moest opnemen met een loodgietersbedrijf in Amsterdam om een bepaald probleem op te lossen. Ik ben altijd iemand die eigenlijk te lui (en te vergeetachtig) is om afspraken te maken voor het onderhoud van bijvoorbeeld mijn cv-ketel en daardoor gebeurt het met enige regelmaat dat er toch iets mis mee gaat. Het is dan natuurlijk wel zo fijn als ik hiervoor een goed loodgietersbedrijf in Amsterdam kan laten langs komen. Het is me tot nu toe eigenlijk nooit heel erg goed bevallen en dus belde ik altijd een ander loodgietersbedrijf in Amsterdam als ik weer een bepaald probleem had, maar inmiddels heb ik een zeer goed loodgietersbedrijf in Amsterdam gevonden, namelijk S.I. Installatiebedrijf.

Toen ik voor het eerst gebruik maakte van de diensten van dit bedrijf viel het me direct op hoe vriendelijk de medewerker was over de telefoon. Ik raak altijd lichtelijk in paniek wanneer er weer eens iets stuk is in huis en volgens mij klonk ik een beetje gek, maar de medewerker aan de lijn stelde me direct gerust en ze zouden de volgende dag nog langs komen. Zo gezegd, zo gedaan en ze waren nog super netjes op tijd ook! Iets wat toch niet heel erg vaak het geval is!

Bel het loodgietersbedrijf in Amsterdam

Niet alleen over de telefoon maakte het loodgietersbedrijf in Amsterdam een hele goede indruk. Ook toen de loodgieter eenmaal (op tijd) bij mij voor de deur stond had ik er direct een goed gevoel bij. Ik had over de telefoon al uitgelegd wat het probleem was dat ik had. Het was mijn ervaring tot nu toe dat er dan zelden eigenlijk direct het juiste gereedschap wordt meegenomen, maar deze loodgieter liet meteen zijn deskundigheid zien. Hij nam rustig de tijd om inderdaad het probleem op te sporen en ging er toen meteen mee aan de slag om het te repareren. Voor ik het wist was het allemaal gemaakt en vertrok hij weer. De rekening die ik vervolgens kreeg opgestuurd viel ook nog eens heel erg mee en ik heb sindsdien geen last meer gehad van het probleem. Iets wat in het verleden heel anders was. Alleen al hierom bel ik nu altijd dit loodgietersbedrijf in Amsterdam op om alle andere problemen op te lossen.

Een goede service

Heb jij bij jou in huis ook een probleem met je cv of misschien je riolering of wil je simpelweg een nieuwe cv of badkamer laten installeren? Dan ben je hiervoor aan het juiste adres bij S.I. Installatiebedrijf. Ik raad je aan om eens telefonisch contact op te nemen met de loodgieter om te zien wat hij precies voor je kan betekenen. Ook kun je al een heleboel informatie vinden over dit bedrijf op de website. Hier vind je ook de mogelijkheid om een offerte aan te vragen. Het is natuurlijk wel zo prettig om van tevoren al te weten wat de kosten zullen zijn waar je rekening mee moet houden. Ze rekenen hier overigens geen voorrijkosten, dus dat scheelt alweer aanzienlijk en ook worden er altijd duidelijke afspraken gemaakt. En daar houden ze zich ook echt aan. Als er iets verandert in die afspraken dan vragen ze eerst aan jou of dat ook in orde is. En bij spoed zijn ze natuurlijk ook te bereiken. Echt een ideaal loodgietersbedrijf in Amsterdam dus. Neem contact op!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn