Een woning is normaal gesproken veilig. Mensen voelen zich dan ook vaak heel veilig in hun eigen huis. Maar er kan wel eens iets misgaan. Dat is een beetje een blijvend risico. Hoe geavanceerd alles ook wordt, er blijven altijd risico’s bestaan. Als je een gasaansluiting in je huis hebt, dan kan er een lek ontstaan. Het probleem met een gaslek is dat je dit niet altijd in de gaten hebt. Vooral als het lek in de nacht bijvoorbeeld opeens groter wordt. Als je ligt te slapen, dan heb je niet door dat langzaamaan het hele huis zich opvult met gas. Verstikking kan hiervan het gevolg zijn. Dus op het moment dat je een verdachte geur ruikt en je denkt dat het gas is, dan moet je meteen het gaslek melden. Tevens moet je alle gasaansluitingen uitzetten. Wacht dan ook nooit te lang met een gaslek melden en ga ook niet eerst zelf op onderzoek uit. Het is veel beter om het aan de professionals over te laten. Want zij weten precies wat er moet gebeuren als er sprake is van een gaslek. Tevens kunnen zij jou ook direct vertellen wat je moet doen en welke maatregelen je moet nemen. Dus het is verstandig om een gaslek te melden direct wanneer je iets ruikt. Gelukkig kun je dit gemakkelijk doen via gaslekcheck.nl. Hier kun je gewoon via je computer of via de telefoon het gaslek melden. De experts van FeikenCV komen dan direct bij je langs om te kijken wat er precies aan de hand is. Vaak is het lek binnen een paar minuten gevonden en gerepareerd. Er wordt ook gekeken naar de oorzaak, zodat een lek in de toekomst voorkomen kan worden. Een gaslek ontstaat immers niet zomaar. Misschien woon je in een oud huis, misschien zijn de leidingen poreus, misschien heb je last van ratten in de kruipruimte, etc. Je weet het niet totdat je het onderzoekt. En zodra je weet wat de oorzaak is, dan kun je daar ook meteen wat tegen doen. Dus een gaslek melden is niet alleen maar een kwestie van symptoombestrijding. Er wordt ook zeker naar de onderliggende oorzaken gekeken. FeikenCV heeft maar liefst 110 jaar ervaring, dus zij weten waar ze mee bezig zijn. Mocht je meer willen weten, kom dan vooral eens langs op de website van gaslekcheck.nl. Het is ook handig om deze website op te slaan, zodat je de site snel kunt vinden op het moment dat je een gaslek wilt melden.

Hoe kan ik een gaslek melden?

Zoals gezegd kun je zowel telefonisch als via de site contact opnemen en je gaslek melden. Mocht je via de telefoon contact op willen nemen, dan kun je terecht op de site van gasleckcheck.nl. Op de site vind je namelijk het telefoonnummer. Je kunt er ook voor kiezen om het contactformulier in te vullen. Je kunt daar je naam en telefoonnummer invullen samen met je telefoonnummer en emailadres. Vervolgens kun je direct een gaslekcheck aanvragen.  Het is maar net hoeveel haast er geboden is. Dus kom gerust eens langs om de website van gaslekcheck.nl.

De voordelen van gaslekcheck.nl

Mocht je een gaslek melden via deze website, dan profiteer je natuurlijk van vele voordelen zoals:

  • 24/7 service
  • Professionele controle
  • Service in heel Nederland

Dus je kunt op elk moment van de dag contact opnemen met deze organisatie. Daarnaast maakt het niet uit waar je woont in Nederland, dus je kunt altijd je gaslek melden. Kortom, mocht je iets ruiken dat op gas lijkt, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met gaslekcontrole.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn