Stoppen met roken is gezond, dat weet iedere roker. Toch lukt dit vaak niet. Een e sigaret kan dan uitkomst bieden! Het is inmiddels vele jaren bekend dat tabak schadelijk is voor de gezondheid. Het roken hiervan zorgt op diverse plekken in ons lichaam voor schade. Zo krijg je als eerste natuurlijk last van je longen, rokers zijn vaak wat kortademiger, en ook het risico op het krijgen van longkanker wordt groter. Daarnaast zijn ook hart- en vaatziekten vaak een gevolg. Allemaal zaken waar je geen last van hebt als je overstapt op de e sigaret. Deze stinkt bovendien ook niet, laat je huid niet verouderen en geeft je vingers geen rare gelige kleur. Daar komt nog eens bij dat dampen, zoals het gebruik van dit apparaatje ook wel genoemd wordt, toegestaan is op plekken waar jij niet met je tabaksigaret mag gaan zitten. Er komt immers geen rook bij vrij, dus je stoort mensen die bij jou in de buurt zitten hier niet mee. Geen schade voor de gezondheid en geen stankoverlast, reden genoeg dus om de e sigaret te gaan gebruiken!

E sigaret biedt je meer mogelijkheden

Uiteraard zou het nog beter zijn als rokers de sigaretten helemaal zouden kunnen laten staan, maar velen van hen hebben al tevergeefs heel veel stoppogingen ondernomen. Het gebruik van een e sigaret is dan uitstekend als alternatief, je brengt je gezondheid geen verdere schade toe en kunt toch je gewoonte van het roken in stand houden. Dit is bovendien niet alleen veel gezonder, het levert je ook meer mogelijkheden op wat betreft smaak en de hoeveelheid nicotine die jij binnenkrijgt. Daarvoor moet je weten dat een e sigaret een apparaatje is waar jij zelf een e-liquid in moet stoppen, een vloeistof. Deze wordt bij gebruik verwarmd en verdampt dan. Dit zorgt ervoor dat jij een rookervaring kunt hebben. Deze vloeistoffen zijn in heel veel verschillende varianten verkrijgbaar. Er bestaan in de eerste plaats liquids met, maar ook zonder nicotine. Bovendien kan het nicotineniveau ook verschillen. Met andere woorden, door te kiezen voor dampen heb jij veel meer invloed op hoeveel jij van deze verslavende stof in je lichaam krijgt. Een ander punt waarop de verschillende e-liquids van elkaar verschillen, is de smaak die zij hebben. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor:

  • tabaksmaak
  • fruitsmaak
  • dranksmaak
  • exotische smaak

Er zijn heel veel verschillende opties, er is dus echt voor ieder wat wils. Bovendien kun je naar hartelust variëren. Ook daarom is het gebruik van een e sigaret een aanrader!

Online je benodigdheden kopen

Als jij over wilt stappen van tabak naar de e sigaret, wat heb jij dan allemaal nodig? Je hebt dan in de eerste plaats het apparaatje zelf nodig en natuurlijk een liquid, maar ook een oplader kun je niet zonder. Als jij er zeker van wilt zijn dat jij alles aanschaft wat jij nodig hebt voor het dampen, doe je er goed aan om een complete starterset te kopen, daar zit alles in wat jij nodig hebt! Deze kun jij bijvoorbeeld kopen bij EA-Sigaret, een echte specialist op dit gebied. Gebruik jij al langer een e sigaret, ook dan ben jij bij hen aan het juiste adres. Je vindt in hun assortiment bijvoorbeeld vervangende onderdelen, voor het geval er iets in jouw apparaatje kapot is gegaan. Ook kun je bij hen uit heel veel verschillende liquids kiezen van heel veel verschillende merken. Alles is door hen zelf getest, dus je kunt op de kwaliteit ervan vertrouwen. Bovendien is deze zaak heel voordelig wat prijzen betreft. Wil jij een e sigaret gaan gebruiken, dan koop je alles wat je daarvoor nodig hebt dus bij EA-Sigaret!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn