Vkprint - TampondrukVeel producten zijn te bedrukken door middel van de bekende zeefdruktechniek. Hiermee zijn vooral producten die rechte oppervlakken hebben goed en snel te bedrukken. Als er echter spullen met ronde of anderszins grillig gevormde producten gedrukt moeten worden is zeefdruk een veel minder geschikte techniek. Om ervoor te zorgen dat de bedrukte tekst of afbeeldingen goed terecht komen op het te bedrukken product moet een drukker uitwijken naar andere technieken. Een van de alternatieven in dit opzicht is het toepassen van deze manier van bedrukken. Tampondruk is uitermate geschikt voor spullen die geen rechte vormen en oppervlakken hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mokken, usb-sticks of andere kantoorartikelen. Dit soort producten wordt vaak bedrukt met een logo van een bedrijf om erna te fungeren als relatiegeschenk. Bedrijven die hun producten willen laten bedrukken middels deze drukmogelijkheid kunnen bij diverse drukkerijen die hierin gespecialiseerd zijn terecht. Een van deze bedrijven is VK Print. U kunt uw bestelling voor producten bedrukt middels tampondruk plaatsen via de website. Deze vindt u via http://www.vkprint.nl/technieken/tampondruk/. Tampondruk toepassen zorgt er niet alleen voor dat de bedrukte producten van hoogwaardige kwaliteit zijn maar levert ook een uiterst betaalbaar product op. Lees hieronder meer over de voordelen en toepassingen van deze druktechniek. Ook kunt u meer te weten komen over het bestellen van producten die zijn bewerkt middels deze vorm van bedrukken.

Voordelen van tampondruk

De hier beschreven druktechniek biedt als grootste voordeel dat ongebruikelijke producten voorzien kunnen worden van alle gewenste afbeeldingen of teksten. Zoals hierboven beschreven is deze techniek uiterst geschikt om te gebruiken voor het bedrukken van relatiegeschenken. Het is uiteraard ook mogelijk tampondruk toe te passen voor andere doeleinden. Wellicht wilt u voor het jubileum van uw bedrijf of sportvereniging producten middels de tampondruktechniek laten bedrukken. VK Print kan u hierin van dienst zijn. Het is eenvoudig om online uw bestelling door te geven via de website . U kunt hierbij aangeven dat u gebruik wilt maken van de tampondruk techniek. Zo weet u zeker dat de gewenste teksten of afbeeldingen correct op de gewenste producten terecht komen. U wilt immers niet dat de inkt snel vervaagt of de afbeelding niet goed leesbaar is. Vooral als het de bedoeling is dat er wordt gedrukt op gebogen oppervlakken kan de gewenste tekst of afbeelding snel onleesbaar of onduidelijk worden. Als u een aanzienlijk bedrag betaalt voor uw bestelling wilt u uiteraard altijd dat uw bestelling in goede conditie wordt afgeleverd. Als u uw producten bewerkt middels tampondruk bij VK Print bestelt kunt u er altijd vanuit gaan dat u kwalitatief hoogwaardige producten ontvangt. Omdat tampondruk een zeer veelzijdige en flexibele manier van bedrukken is kunt u bovendien de gekste producten laten bedrukken met een tekst naar uw keuze. Denkt u bijvoorbeeld aan het bedrukken van pennen of usb-sticks met uw eigen motto of bedrijfslogo. U kunt ook mokken laten bedrukken met een humoristische afbeelding om familieleden of vrienden een leuk cadeau te geven. Stel, een familielid bereikt een bepaalde leeftijd of krijgt een nieuwe baan. Dan kunt u ervoor kiezen een bijpassende foto of tekst te gebruiken en te laten drukken middels deze druktechniek op een leuk cadeau. Zo brengt u altijd een origineel en voordelig geschenk mee. Dit zijn slechts enkele voordelen van het toepassen van deze druktechniek. Daarnaast levert deze drukwijze altijd de hoogste kwaliteit afbeelding op, ongeacht de ondergrond. Kies daarom ook voor producten die bedrukt zijn middels tampondruk. Dan weet u zeker dat het eindproduct naar wens is.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de toepassingen over tampondruk? U kunt ten allen tijde VK Print benaderen en uw vragen stellen. Dit is mogelijk via de volgende communicatiekanalen:

  • De website raadplegen
  • De klantenservice bellen
  • De klantenservice mailen

De klantenservice staat te allen tijde tot uw beschikking. U vindt het juiste telefoonnummer voor het bereiken van de klantenservice op de website van VK Print. Daarnaast vindt u informatie over alle toepassingen van tampondruk op de website van VK Print. Ook de tarieven en bestelvoorwaarden zijn hier te vinden. Zo kunt u ook buiten kantooruren uzelf informeren over alle diensten van VK Print ten opzichte van tampondruk. Heeft u daarnaast nog vragen? Dan is het altijd mogelijk een medewerker uw vragen te stellen over tampondruk. Het is immers goed mogelijk dat u specifieke wensen hebt ten aanzien van uw bestelling. VK Print heeft al twintig jaar ervaring met het bedrukken van allerlei producten en zal u zeker verder kunnen helpen als u op zoek bent naar iets speciaals. De deskundige medewerkers van de klantenservice zullen u dan ook altijd verder kunnen helpen. Desgewenst zoeken zij samen met u een oplossing voor uw vraag. Kijk voor meer informatie over tampondruk, levering en bestelling van producten en inspiratie op de website van VK Print: http://www.vkprint.nl/technieken/tampondruk/. Zo bent u altijd goed op de hoogte van alle mogelijkheden die u hebt als u kiest voor een bestelling bij VK Print. Online bestellen is bovendien eenvoudig. U betaalt altijd binnen een beveiligde betaalomgeving en uw bestelling ligt altijd zo snel mogelijk op uw deurmat. Daarnaast streeft VK Print ernaar om goed contact te onderhouden met klanten. Mocht er onverhoopt iets veranderen in de bestelstatus van uw bestelling wordt er altijd contact met u opgenomen. Zo bent u altijd op de hoogte van de bestelstatus van uw producten. Het originele cadeau dat u hebt laten maken zal altijd op tijd geleverd worden zodat u er goede sier mee kunt maken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn