Dozenmarkt - DozenEen artikel waar men vaak niet bij stilstaat is de doos. Het zal u verbazen hoeveel er van in omloop zijn. Een doos is enorm belangrijk. Denkt u er maar eens over na. Vrijwel elk product dat u koopt, op erg grote artikelen na, worden allen aangeleverd in een bepaalde doos. Zelfs de postbode bestelt pakketjes omdat veel mensen bestellen via het internet. Als u straks naar de supermarkt gaat dan zal het u misschien meer opvallen hoeveel dozen er worden gebruikt. Zowel de producten die u koopt als ook waar die producten zelf in worden aangeleverd. Een dergelijke hoeveelheid noemt men een collo, een bekende term als u in een supermarkt of een andere winkel werkt. In welk warenhuis, magazijn of distributiebedrijf u dan ook mag werken, dozen zijn er in overvloed. Helaas kan men dit product niet altijd recyclen. Gelukkig wordt er op de meeste plekken wel actief aan kartoninzameling gedaan. Dit materiaal kan eenvoudig worden omgezet in nieuwe dozen en dit is een goedkoop proces. Dus het huidige gebruik van dozen wordt steeds duurzamer en we zien het gebruik van de doos in de toekomst niet snel veranderen. Hoe moeten producten anders bij u thuis terecht komen? Bent u als ondernemer op zoek naar een leverancier van dozen? Of hebt u een doos nodig omdat u gaat verhuizen, een pakje naar iemand anders wilt sturen of omdat u uw zolder of garage eens goed wilt uitruimen? Dan bent u hoe dan ook bij ons aan het juiste adres. Kijkt u maar eens op dozenmarkt.nl, daar zult u alle dozen kunnen vinden die u maar nodig hebt. We leveren zowel in het groot aan als in het klein zodat u hier terecht kunt voor bestellingen voor uw firma maar ook als u enkel verlegen zit om een aantal verhuisdozen. Die verhuisdozen kunt u trouwens eenvoudig weer doorverkopen want hier is erg veel vraag naar en deze dozen zijn van een wat stugger materiaal zodat ze wel tegen een stootje kunnen en daardoor vele jaren meegaan.

U vindt bij ons dozen in alle soorten en maten

U kunt op de website meteen uw gewenste maten invoeren. Dan gaat onze zoekmachine direct op zoek naar uw ideale dozen die u vervolgens kunt kopen. Dozen kopen via het internet is dankzij onze site dan ook echt een peulenschil. Wist u dat wanneer u boven de 500 euro bestelt, u helemaal geen verzendkosten hoeft te betalen? Doordat we de dozen zelf kunnen maken kunnen we ook geheel op uw wensen inspelen. Geeft u maar door wat u wenst, de kans is aanzienlijk groot dat we deze dozen al in ons magazijn hebben liggen. Een aantal voordelen van het gebruik van onze website leest u in deze opsomming:

  • Zo hebt u bij ons de keuze uit meer dan 2500 verschillende ontwerpen en afmetingen aan dozen. U begrijpt dus wel dat uw gewenste maat er waarschijnlijk wel tussen te vinden is. Geef dus snel uw hoogte, breedte en lengte door en vervolg uw weg naar de eindbestelling.
  • We leveren de dozen in principe altijd binnen 2 dagen af. Dit kan langer duren als er een feestdag tussen zit of als het om een enorm grote bestelling gaat.
  • En we vinden het van groot belang dat er op een verantwoorde manier met het milieu wordt omgegaan. We vinden recycling van groot belang en we zien onszelf dan ook zeker als een milieubewust bedrijf. Hebt u hier een aanvulling op zoals ideeën om onze dozen nog duurzamer te maken? Dan zien we deze tips erg graag tegemoet!

Het verschil dat het gebruik van de juiste soort dozen kan maken voor uw bedrijf moet u niet onderschatten. Uw klanten verwachten een goede kwaliteit aan producten van u. Dat betekent dat deze producten op een zo veilig mogelijke manier moeten worden vervoerd en dat kan enkel door goed gebruik te maken van verpakkingsmateriaal, hoogstwaarschijnlijk in de vorm van dozen.

Zowel voor particulieren als voor ondernemers

Naast dozen kunt u ook een keur aan andere producten bij ons bestellen. Met een simpele doos bent u er immers nog niet. U wilt een doos goed af kunnen sluiten en daar is tape voor nodig. Deze tape en de bijbehorende dispensers kunt u meteen aan uw bestelling dozen toevoegen. Zorg er voor dat u altijd genoeg op voorraad hebt liggen! Ander verpakkingsmateriaal dat in combinatie met het gebruik van dozen erg handig kan zijn zult u ook bij ons aantreffen. Hierbij kunt u denken aan papier, golfkarton, enveloppen voor kleinere pakketjes, omsnoeringsbanden en breekmesjes om tape mee af te snijden of om er de doos mee te kunnen openen. Hebt u verder nog vragen over onze producten, onze werkwijze of over de manier van bestellen? Schroom dan niet om ons even een e-mail te sturen. U kunt dit meteen online doen door het desbetreffende formulier op de site in te vullen. Ook kunt u ons tijdens kantooruren even opbellen. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen ons bedrijf? Dan kunt u ons gaan volgen via Facebook. Like onze pagina en ontvang nieuwe updates als eerste! Dan kunt u meteen gebruik maken van de scherpste kortingen in dozenland. Ook kunt u ons bookmarken en regelmatig terugkomen om de nieuwe aanbiedingen te bekijken of u kunt uw e-mailadres opgeven. Hebt u dat gedaan, dan krijgt u om de zoveel tijd een handige nieuwsbrief boordevol informatie over de doos en ons bedrijf. We hopen dan ook snel van u te horen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn