waterfleswinkel - DopperSteeds meer mensen kiezen er voor om een flesje water mee te nemen als ze onderweg zijn of als zij gaan sporten en steeds meer mensen kiezen ervoor om hiervoor een Dopper te gebruiken. Het merk kent inmiddels grote bekendheid en dat is ook niet meer dan terecht. Waar men in het verleden er regelmatig voor koos om gewoon een oud plastic drinkflesje opnieuw te vullen, beseft men nu dat dit schadelijk voor de gezondheid kan zijn. Waarom is dat nu het geval en waarom is een Dopper beter? Het probleem met bijvoorbeeld kleine frisdrankflesjes, is dat deze gemaakt zijn van een soort plastic dat BPA en weekmakers bevat. Bij herhaaldelijk gebruik kunnen deze deeltjes los gaan raken en in het water, of een ander drankje dat jij kiest, terecht komen. Bij iedere slok die jij dan neemt, krijg jij deze stoffen binnen. Dit kan natuurlijk nooit goed zijn voor jouw lichaam. Dopper is anders, dit merk maakt hun waterflesjes van een ander materiaal, wat geen BPA bevat. Daardoor is het niet schadelijk voor jouw gezondheid en kun je de fles met een gerust hart keer op keer blijven gebruiken.

Dopper biedt meer voordelen

Dat het waterflesje geen schadelijk BPA bevat, is natuurlijk de voornaamste reden om juist voor Dopper te kiezen. Maar het merk heeft nog meer voordelen te bieden. Zo is het natuurlijk zeker een goed punt dat de flesjes voor het grootste gedeelte gemaakt worden van gerecyclede materialen. Dit scheelt immers weer afval! Daarnaast is het zo dat het flesje een stuk sterker is dan bijvoorbeeld de frisdrankflesjes die je zelf hergebruikt. Het materiaal is veel steviger, waardoor ze een lange levensduur hebben en tegen een stootje kunnen. Een ander pluspunt van de Dopper is dat deze gemakkelijk schoon te maken is en dat deze gewoon geschikt is voor de vaatwasmachine. Je hoeft hem dus niet apart met de hand af te wassen en zo zorg je ervoor dat je de fles daadwerkelijk regelmatig schoonmaakt en er geen bacteriegroei in kan ontstaan. Tot slot is het nog zo dat je de bovenkant van de waterfles af kunt schroeven en je dit als een drinkbeker kan gebruiken. Doordat de dop van de Dopper breed toeloopt, kun je dit bekertje bovendien ook nog eens goed neerzetten. En trekt dit je allemaal nog niet over de streep, dan is het goed om te weten dat dit merk tien procent afdraagt aan Simavi, een stichting die al decennia werkt aan het bevorderen van gezond drinkwater in de armste landen wereldwijd. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen is het gebruik van hun waterflesjes dus beter!

Meer variatie

In het begin was de Dopper bijna alleen maar in een lichtblauwe kleur te krijgen. Hier is inmiddels verandering ingekomen door de toenemende verkoop van het product. Er zijn steeds meer extra’s gekomen, die het gebruik van het product nog beter maken, namelijk:

  • nu verkrijgbaar in veel verschillende kleuren
  • RVS variant beschikbaar
  • flexcap of sportdop bij te bestellen

Het fijne van de variatie in kleuren van de Dopper, is dat je nu voor iedereen in het gezin een andere kleur fles kunt kiezen. Zo weet je altijd precies welke fles van wie is en hoeft hier nooit verwarring over te ontstaan. De RVS variant heeft hetzelfde model als de kunststof flessen, maar is iets groter en nog steviger, door de gebruikte materialen. De flexcap of sportdop is ideaal voor sporters, omdat er een handige drinktuit aanzit. Je hoeft dus niet steeds de dop los te maken. Wel zo prettig als je druk bezig bent! Voor iedere situatie is Dopper dus een ideale waterfles!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn