Zoekt u een vergaderruimte in Utrecht om een seminar in te geven? Geeft u op reguliere basis trainingen aan bedrijven maar beschikt u niet over een eigen vergaderruimte in Utrecht? Of komt u van ver en heeft een bedrijf of school u specifiek gevraagd voor een training waarin u excelleert? Mocht het bedrijf een te kleine vergaderruimte hebben omdat de groep bestaat uit 18 à 24 personen, dan bent u bij ons meer dan welkom. Wij verhuren namelijk een vergaderruimte in Utrecht dat aan alle moderne gemakken voldoet. Kijkt u maar eens op learnwise.nl, daar vindt u alle informatie over deze vergaderruimte in Utrecht. Centraal gelegen vindt u ons nabij de A2. Er rijden bussen tot aan de voordeur dus mocht u met het openbaar vervoer reizen dan bent u er binnen enkele minuten vanaf het hoofdstation. Wat zoekt u als u een vergaderruimte in Utrecht nodig hebt? U wilt een geïsoleerde en goed geventileerde ruimte waar eventueel met laptops en computers gewerkt kan worden. U wilt wellicht op groot scherm een presentatie kunnen geven en er moeten randzaken aanwezig zijn in het gebouw. Een mogelijkheid om even bij te komen na een lange ochtend in onze kantine en natuurlijk een thee- en koffieapparaat waar u van kunt genieten, wij bieden het allemaal. Uiteraard zijn er voldoende toiletten en is er in het gehele gebouw gratis Wi-Fi voor iedere bezoeker.

Boek deze vergaderruimte in Utrecht vandaag nog

Geeft u vanuit uw eigen bedrijf een cursus of bent u ingehuurd? Wat de reden dan ook mag zijn, als u een centrale vergaderruimte in Utrecht nodig hebt dan bent u bij ons letterlijk en figuurlijk aan het juiste adres. Er worden bij Learnwise diverse cursussen en trainingen gegeven maar u zult daar geen last van hebben als u een vergaderruimte in Utrecht afhuurt. De lokalen die wij beschikbaar hebben gemaakt zijn perfect voor kleinere groepen, ze zijn goed verlicht en tevens erg ruim. Op dit moment bieden we 7 lokalen aan:

  • 5 technische lokalen met 8 tot 16 werkplekken waar volledig geïnstalleerde pc’s voor u klaarstaan. Indien gewenst installeren we van te voren de software die u uw werknemers of gasten wilt aanleren. Dat maakt deze vergaderruimte in Utrecht erg geschikt voor IT-trainingen!
  • Daarnaast hebben we 2 vaardigheidslokalen ingericht met 25 werkplekken met, indien gewenst, volledig geïnstalleerde laptops. Het is ook mogelijk om uw eigen laptops aan te sluiten op het netwerk.
  • Ieder lokaal beschikt tevens over een beamer voor presentaties in volledig HD en een flipover dat tevens te gebruiken is als whiteboard.

Wilt u weten wat het huren van deze vergaderruimte in Utrecht u gaat kosten? Wij werken vanzelfsprekend op maat dus geef vooral aan ons door wat u wenst qua omgeving en IT-mogelijkheden en hoe groot de groep is. Dan sturen we u binnenkort een geheel vrijblijvende offerte toe.

Hebt u speciale verzoeken? Klim dan in de pen

U wordt bij binnenkomst altijd eerst vriendelijk begroet door onze receptioniste. In de pauze kunt u in de loungeruimte genieten van koffie, thee en frisdrank. Daarnaast is er een uniek restaurant voor alle gasten waar we tot 100 personen mensen aan een uitgebreide lunch, een borrel en zelfs een diner kunnen helpen. Nog even lekker nagenieten met uw collega’s van een geslaagde dag? Reserveer dan alvast een plekje in ons restaurant. U kunt online de plattegronden van de verschillende ruimtes alvast inzien waarna u via het online contactformulier direct al uw vragen kunt stellen of kunt boeken. En komt u met de auto? Bij ons kunt u gratis parkeren!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn