Een meubelmaker nabij Amersfoort, in Utrecht om precies te zijn, dat uw meest bizarre ontwerp om kan zetten in een heus meubelstuk, dat is meubelmakerij-utrecht.nl. U zoekt naar een meubelmaker nabij Amersfoort om een bedacht concept uit te werken tot een daadwerkelijk ontwerp. Dat is waar deze meubelmaakster dol op is. Kom eens langs bij de meubelmaker nabij Amersfoort om uw ideeën te combineren met de suggesties van deze timmervrouw. Vervolgens wordt het uitgetekend en wordt er niet alleen een schets van gemaakt maar zelf een 3D-ontwerp. Die krijgt u nadien in uw inbox. Denk er rustig over na met uw partner en stuur een e-mail met eventuele wijzigingen. Wij staan altijd open voor nieuwe frisse ideeën. Geeft u vervolgens het groene licht? Dan gaat de meubelmaker nabij Amersfoort aan de slag en zal het ontwerp gerealiseerd worden. Wij gaan daarbij geen enkele uitdaging uit de weg en het is dan ook mogelijk om bijvoorbeeld een keukentafel en eetstoelen te laten maken net als uw bed, tuinmeubelen of een nieuwe salontafel. Wilt u graag weten wat de meubelmaker nabij Amersfoort in het verleden allemaal heeft gebouwd? Bekijk dan haar portfolio op de website. U kunt er tevens werk in uitvoering bekijken zoals de scheidingswand van berkenmultiplex waar de meubelmaker nabij Amersfoort op dit moment aan werkt. Overigens werkt ze niet alleen voor particulieren maar kan ze ook werkplekken inrichten.

Dankzij een professionele meubelmaker nabij Amersfoort zit u heerlijk

Sinds 1998 werkt deze meubelmaker nabij Amersfoort vanuit haar eigen werkplaats in Utrecht. Uiteraard kent zij een breed netwerk aan collega’s zodat het zelfs mogelijk is om eventueel samen te werken. Bijvoorbeeld als een bepaalde expertise gevraagd wordt, het gaat om een grot project of voor een second opinion. U wilt immers waar voor uw geld en u wilt ook dat het uiteindelijke meubelstuk overeenkomt met de plannen en de schetsen. Dat gaat ongetwijfeld helemaal goed komen. Deze meubelmaker nabij Amersfoort heeft drie belangrijke speerpunten waar ze zeker niet van af wilt wijken:

  • U kunt altijd uw eigen ontwerp inbrengen. Ook als u enkel vage ideeën hebt qua kleur, materiaalgebruik en vorm dan komt daar uit de gesprekken vast en zeker een mooi idee uit. Reken er maar op dat het moeiteloos omgezet kan worden in een goed uitvoerbaar plan.
  • Het moeten mooie meubels zijn. Mooi om naar te kijken want meubelmakerij is een kunstvorm. Het oog wil ook wat zeggen we altijd en daarom vinden we de esthetiek erg belangrijk. En u wilt toch zeker ook complimenten krijgen van uw vrienden en familieleden?
  • Maar natuurlijk is de functionaliteit net zo belangrijk. Want uiteindelijk gaat het om een meubelstuk dat u waarschijnlijk intensief wilt gaan gebruiken zonder er verder veel onderhoud aan te ondervinden. Ook dan zult u bij deze meubelmaker nabij Amersfoort slagen!

Vergeet om haar portfolio eens te bekijken

Maak vandaag nog een afspraak voor een adviesgesprek waar brainstormen op de eerste plaats komt te staan. U kunt er rustig thuis alvast over nadenken. Zet uw gedachten op papier qua design, kleur en type materiaal zoals de houtsoort. Vervolgens maakt u via de mail of telefonisch een afspraak. Op de site vindt u onder het kopje “Projecten+” allerlei kopjes waarin u verder kunt zoeken naar werk dat ze in het verleden heeft gemaakt en heeft opgeleverd. U ziet dat ze diverse technieken kan toepassen, vele stijlen beheerst en het daardoor zo persoonlijk als mogelijk is kan vervaardigen. En het gaat niet alleen maar om meubelen zoals stoelen en kasten maar ook om het gehele interieur, exterieur, de werkplek of een nieuwe keuken!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn