Bij een opblaasbare kano is het van groot belang dat hij degelijk in elkaar zit. Bij de Rubberbootshop weten we dit als geen ander. Daarom bieden we enkel opblaasboten aan van de beste kwaliteit. Alleen erkende merken zijn in onze webshop te vinden. U vindt in onze shop de volgende producten:

  • De opblaasbare kano
  • De opblaasbare kajak
  • Rubberboten
  • Allerlei accessoires om te gebruiken, voor, tijdens en na het varen

Zoals u ziet kunt u bij ons terecht voor meer dan alleen een degelijke opblaasbare kano. Liefhebbers van varen kunnen echt hun hart ophalen in onze webshop. Ook zijn er veel handige accessoires beschikbaar om nog meer plezier te beleven van uw vaartochten. Degelijkheid is uiteraard erg belangrijk, omdat de boot genoeg gewicht moet kunnen dragen en omdat er in het water allerlei scherpe objecten kunnen liggen. Met een opblaasbare kano van Rubberbootshop weet je zeker dat jouw opblaasboot stevig genoeg is. Zo ga je met een gerust gevoel het water op en beleef je jaren plezier aan je nieuwe aankoop. Zelfs als je wat meer neerlegt voor het product, is het in verhouding meer dan de moeite waard, omdat de boot zo lang meegaat.

Mooie opblaasbare kano van erkend merk

Zoals u hierboven al hebt kunnen lezen zijn de kano’s op onze website allemaal van erkende merken. Bij ons koopt u daarom een opblaasbare kano van Pathfinder of Sevylor. Deze merken zijn al zo lang bezig met het ontwerpen, produceren en verkopen van kano’s, dat u zeker weet dat u goed zit. Uiteraard zijn ook de vele andere boottypes in de shop van erkende merken. De prijs-kwaliteitsverhouding is altijd heel belangrijk bij een nieuwe aanschaf en die is bij Rubberbootshop daarom altijd goed. Bovendien krijgt u bij de aankoop van een van onze kano’s ook de benodigde accessoires. Bij uw opblaasbare kano zit standaard een peddel (of twee voor de tweepersoonskano), een opblaaspomp en een opbergtas. Bij Rubberbootshop krijgt u altijd het complete pakket. Daardoor kunt u direct het water op als u uw bestelling binnen hebt. Bestelt u de opblaasbare kano voor 21.00 uur, dan hebt u hem de volgende dag al in huis. Vanaf € 50 wordt uw bestelling ook nog gratis bezorgd. Dit bedrag ligt zo laag dat u eigenlijk altijd wel kunt profiteren van gratis bezorging. Kies uw favoriete boot in de webshop en u kunt hem morgen al in huis hebben.

De voordelen van opblaaskano’s

Wat zijn de voordelen van een opblaasbare kano ten opzichte van ‘normale’ kano’s? U zult ontdekken dat dit er best veel zijn. Het gebruiksgemak van opblaasboten ligt zo hoog dat veel mensen ervoor kiezen. Een opblaasbare kano kunt u allereerst heel gemakkelijk vervoeren. U heeft weinig ruimte nodig, omdat het een handelbaar pakket is. Pas als u bij de waterkant bent, hoeft u de boot op te pompen. Daardoor hoeft u ook niet lang rond te lopen met een lange boot op de arm. Ook als u niet vaart, zult u de voordelen van een opblaasbare kano ondervinden. U hoeft geen moeite te doen om een goede opbergplaats te vinden; de kano’s kunnen gewoon binnen liggen. In de opbergtas blijft de opblaaskano mooi en schoon. Bovendien kan hij niet nat en vies worden van invloeden van buiten. Kortom, opblaaskano’s brengen veel voordelen met zich mee. Zeker als u een kleine auto en/of een kleine tuin hebt, is een opblaasboot ideaal. U bespaart ruimte en u hoeft de boot niet steeds schoon te maken. Wilt u direct bestellen of wilt u eerst nog meer weten? Ga naar onze website en u vindt alle benodigde informatie. Contact opnemen kan natuurlijk altijd.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn