Vorig jaar heeft mijn vriend mij ten huwelijk gevraagd en ik heb meteen ‘ja’ gezegd. Ik wilde dit eigenlijk al heel lang, maar mijn vriend had altijd gezegd dat hij niet wilde trouwen. Nu hij mij eenmaal had gevraagd, stond niets meer in de weg om een heus sprookjeshuwelijk aan te gaan. Ik wilde op de dag zelf dan ook dat alles betoverend zou zijn en vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar een bedrijf dat ons kon helpen met de aankleding van onze bruiloft. Dit bleek niet heel eenvoudig te zijn. Ik wilde namelijk enkel en alleen maar met een bedrijf werken dat de aankleding van onze bruiloft tot in de puntjes zou regelen. Ook wilde ik dat de aankleding van onze bruiloft origineel zou zijn. Ik wilde namelijk niet een dertien in een dozijn bruiloft en vandaar dat ik de aankleding van onze bruiloft uniek wilde maken. Ik ben uiteindelijk terecht gekomen op de site van Decodel-Utrecht.nl. Deze site sprak mij heel erg aan omdat ik hier las dat men altijd heel erg hun best doet om iets origineels neer te zetten. Dat was precies wat ik wilde en vandaar dat ik dus snel even contact opgenomen heb met deze mensen van Decodel-Utrecht.nl om te horen wat zij allemaal voor mij zouden kunnen betekenen. Het was mij al heel snel duidelijk dat ik maar wat graag met deze mensen in zee wilde gaan voor de aankleding van onze bruiloft omdat zij een prachtige portfolio op hun site hadden staan waar ik prachtige foto’s zag staan. Ik wilde daarom maar wat graag dat deze mensen de aankleding van onze bruiloft op zich zouden nemen. Ik heb daarom meteen even contact gelegd met deze mensen om te vragen of zij de aankleding van onze bruiloft op zich wilden nemen. Dat wilden zij maar al te graag en zo begon een samenwerking waar ik geen seconde spijt van heb gehad.

Dankzij dit bedrijf was de aankleding van onze bruiloft fantastisch!

Wij wilden graag in de zomer trouwen en wij wilden dit graag buiten doen. Vandaar dat wij dus een mooie locatie zochten voor onze bruiloft en zo kwamen wij uit bij een mooi klein strand aan een heel idyllisch meertje. Wij hebben toen met de mensen van Decodel-utrecht.nl besproken hoe wij de aankleding van onze bruiloft op deze locatie konden aanpassen en zo hebben wij een prachtig idee gekregen. Het leek ons namelijk een mooi idee om overal witte ballonnen op te hangen. Deze zouden dan heel mooi afsteken tegen het landschap. De aankleding van onze bruiloft werd hierdoor echt heel erg mooi en onze gasten waren heel erg onder de indruk van al het moois dat hen deze dag door Decodel-Utrecht.nl getoond werd. Het fijne was ook nog eens dat dit bedrijf helemaal niet veel geld vroeg voor het verzorgen van de aankleding van onze bruiloft. Dat was voor ons heel erg fijn om te merken want wij hadden namelijk ook niet een heel ruim budget. Wij zijn dus heel erg blij dat wij Decodel-Utrecht.nl in de arm hebben weten te nemen.

Wij raden dit bedrijf sterk aan

Wilt u ook graag met dit bedrijf gaan samenwerken? Dan raden wij u aan om:

  • even naar de site van dit bedrijf te gaan
  • te kijken wat u hier allemaal kunt vinden aan inspiratie in het portfolio van dit bedrijf
  • een afspraak met deze mensen in te plannen

Kijk vandaag nog even op de site van Decodel-Utrecht.nl om te zien wat men hier allemaal voor u zou kunnen betekenen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn