whitecanvas - Reputatie managementHeeft u al eens gehoord van reputatie management? Wanneer u deze vraag met ontkennend moet beantwoorden, dan wordt het tijd om hier verandering in te brengen. Reputatie management zorgt ervoor dat er geen negatieve zoekresultaten van u of uw bedrijf online te vinden zijn. In een tijd waarin de online wereld een steeds belangrijkere rol in ons leven gaat spelen, wordt het ook van steeds meer waarde wat mensen hier kunnen vinden. Waar vroeger een zeer negatieve recensie over uw product of dienst misschien niet zo heel veel kwaad kon, is dat nu wel anders. Het is relatief normaal voor een bedrijf om een gering aantal negatieve berichten over het bedrijf op het internet te hebben en over het algemeen kan dit geen kwaad. Is het in uw geval een stuk erger en merkt u de negatieve gevolgen ervan? Of bent u bang dat er negatieve zoekresultaten zullen opduiken in de nabije toekomst? Dan is reputatie management zeker iets voor u. Valt u onder een van deze groepen:

  • Professionals
  • Executives
  • Bedrijven

Dan bent u bij White Canvas aan het juiste adres om uw reputatie management aan te pakken. Wanneer zij voor u aan de slag gaan, ziet u hier gelijk resultaat van.

De verwachte resultaten van reputatie management

U heeft besloten dat u eindelijk iets wilt laten doen aan uw online reputatie. Met het juiste reputatie management pakket bent u al een heel eind op weg. uw persoonlijke adviseur kan u natuurlijk meer vertellen over hoe u in uw specifieke situatie het beste maatregelen kunt ondernemen. Uiteraard gaan ze bij White Canvas voor u aan de slag om alle negatieve zoekresultaten te verwijderen en ook om deze te voorkomen. Heeft u nog geen zoekresultaten waar u ontevreden over bent, maar bent u bang dat dit in de toekomst eventueel zal gebeuren? Neem  dan het pakket The Fox bij White Canvas. Hiermee worden er geen bestaande negatieve zoekresultaten verwijderd, maar er wordt dus voorkomen dat deze online@raintownpress.com geplaatst worden. Een goed reputatie management monitort uw bezigheden en zoekresultaten online. Wanneer daar iets tussen zit, wat u liever niet online wilt hebben dan wordt dit niet toegestaan. Zo bent u er dus van verzekerd dat uw online reputatie veilig is. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact op met de medewerkers van White Canvas. Zij kunnen u het beste vertellen wat u wel en niet kunt en mort doen.

Reputatie management doet meer voor uw bedrijf

Dat het belangrijk ia dat uw bedrijf een goede reputatie heeft dat is natuurlijk algemene kennis. Of het nu om online of offline zaken gaat, u wilt dat mensen met een positief gevoel over uw bedrijf nadenken. Dit kunt u op verschillende manieren voor elkaar krijgen, maar de meest efficiënte manier is wel om dit samen met White Canvas te regelen. Een goed reputatie management is niet zo eenvoudig als het lijkt. Steeds meer ondernemers denken dat ze alles zelf kunnen doen, maar dit is niet altijd even verstandig. Maak dan ook de goede keuze en laat het reputatie management over aan de mensen die er ervaring mee hebben. U kunt uw tijd en aandacht dan besteden aan zaken waar u wel verstand van heeft, namelijk uw eigen product en/of dienst. Door de maandelijkse rapportage die u krijgt, bent u helemaal op de hoogte van wat er gaande Is met het reputatie management dat voor u is opgezet. Neem dus vandaag nog contact op met White Canvas om alle mogelijkheden te bespreken. U zult hier direct de resultaten van zien.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn