Toen wij vorige maand een eigen bedrijf opstartten, moesten wij op zoek gaan naar iemand die ons kon helpen met de Co-packing. Het is namelijk zo dat een goede vriend van mij, mij aanraadde om hiervoor een goed bedrijf in de arm te nemen omdat wanneer je zelf besluit om alles rondom de Co-packing te gaan organiseren, je vaak heel veel tijd kwijt bent om dit allemaal goed te doen. Daarbij is het ook nog eens zo dat wij wilden dat wij meteen veel kwaliteit aan onze klanten zouden kunnen bieden en daarom wilde ik graag een bedrijf vinden dat alles wist van Co-packing. Dat bleek nog niet zo heel eenvoudig te zijn. Het is namelijk zo dat bedrijven die zich in Nederland specialiseren in Co-packing nogal dun gezaaid zijn. Vervolgens weet je nooit hoe goed een dergelijk bedrijf is. Dat maakte het erg lastig om een goede keuze te maken. Het was misschien zelfs onmogelijk geweest als niet een goede kennis van mij mij tipte op de site Flexwerf. Al bij de eerste aanblik op deze site was het mij duidelijk dat je hier moet zijn wanneer je op zoek bent naar een bedrijf dat goed is in Co-packing. Het is namelijk zo dat deze onderneming al sinds jaar en dag gespecialiseerd is in Co-packing en dat merk je meteen wanneer je de site bekijkt. In de onderstaande twee alinea’s wil ik graag nog iets meer over mijn ervaringen met dit bedrijf beschrijven.

Waarom moet je hier zijn voor Co-packing?

Ik gaf het in het voorgaande reeds aan, Co-packing is niet iets wat ieder bedrijf kan. Vandaar dat het goed is om enkel en alleen met specialisten in zee te gaan en dat zijn ze bij Flexwerf.nl werkelijk waar allemaal. Ik heb, nadat ik de site voor het eerst had gezien, even contact opgenomen met dit bedrijf om even het een en ander te weten te komen over Co-packing. Dit vond ik heel fijn omdat ik op deze manier een beter beeld kreeg van deze firma. Ik heb daarna al heel snel besloten dat ik met deze firma wilde samenwerken omdat ik nou eenmaal streefde naar de beste Co-packing. Ik vind het fijn dat ik met bedrijven kan samenwerken waar ik op kan bouwen en vandaar dat ik graag met Flexwerf.nl wilde samenwerken. Die bereidwilligheid was gelukkig geheel wederzijds en sindsdien zijn we partners. Dat is heel fijn omdat ik er op die manier zeker van kan zijn dat ik over goede producten kan beschikken en zij hebben er weer een vaste klant bij. Dat is toch heel fijn om te kunnen zien ontstaan? Afijn, u merkt het; ik ben een heel tevreden klant!

Neem vandaag nog even contact op met dit bedrijf

Wanneer u ook geïnteresseerd bent in een mogelijke samenwerking met dit bedrijf, dan raad ik u aan om vandaag nog even contact op te nemen met deze firma. Zij kunnen u werkelijk waar alles vertellen over Co-packing en dat is goed om te weten. Kortom, om alles even samen te vatten:

  • Ik ben uitermate tevreden
  • Ik raad dit bedrijf iedereen van harte aan
  • Ik zou geen bedrijf weten waar je goedkoper uit bent dan bij Flexwerf.nl

Wanneer u meer wilt weten over deze firma, raad ik u aan om vandaag nog even op de site van deze onderneming te kijken. Het adres heb ik al een paar keer genoemd in deze korte tekst maar voor degenen die het niet meer zo snel kunnen terugvinden zeg ik het nogmaals; het adres van de website is Flexwerf.nl. Kijk hier vandaag nog maar even op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn