traprenovatie-doe-het-zelf - OverzetredenZoekt u naar een firma die goedkope en kwalitatief uitstekende overzettreden kan leveren, dan bent u bij firma Intven traprenovatie aan het juiste adres. Deze firma heeft natuurlijk ook een website, te vinden via Traprenovatie-doe-het-zelf.nl. Hier vindt u niet alleen de benodigde producten, maar vindt u ook uitgebreide informatie over hoe u bijvoorbeeld overzettreden moet plaatsen. Dat is ideaal, want zo hoeft er geen vakman aan te pas te komen die u in moet huren. Het is natuurlijk van belang om het juiste aantal aan te schaffen wanneer u interesse hebt in dit product. Zo rekent u het benodigde aantal uit:

  • Tel het aantal treden
  • Voor de bovenste trede, de trede die met de overgang naar de overloop, heeft u in de meeste gevallen een uitlooptrede nodig
  • Meet de langste lengte van elke trede op
  • Reken uit hoeveel treden u nodig heeft en met welke lengte

Voor de overige tips verwijzen we u graag naar de website. Het is overigens goed om te weten dat dit soort producten onderhoudsarm zijn. Maak gebruik van de speciale onderhoudsproducten om jarenlang te kunnen genieten van uw aankoop.

Overzettreden schaft u aan via Traprenovatie-doe-het-zelf.nl

Wie zijn huis wil verbouwen, die heeft vast al een aardig idee wat er allemaal bij komt kijken. Het is natuurlijk afhankelijk van wat er precies moet gebeuren en wat u wilt dat er gebeurt. Het kan zijn dat u uitgekeken bent op de entree van uw woning, namelijk de gang. Misschien is deze wel in vrij erbarmelijke staat en valt er genoeg aan te gebeuren. In de gang zit meestal ook de trap die naar de eerste verdieping leidt. Past deze trap qua stijl niet bij de rest van het huis, dan kunt u overwegen om de hele trap te vervangen. Dat is natuurlijk een behoorlijk karwei, maar eigenlijk ook helemaal niet nodig. Er zijn namelijk ook veel gemakkelijkere manieren om van uw huidige trap iets te maken dat weinig meer weg heeft van hoe deze er op het moment nog uit ziet. Een likje verf doet al veel wonderen, maar dat is vaak niet genoeg. Het kan zijn dat u tapijt heeft liggen op de trap. Na verloop van tijd wordt dit smoezelig en vuil. Ook kan het goed zijn dat het behoorlijk is verkleurd. Hoe dan ook, het is zeker raadzaam om niet meer te kiezen voor tapijt. U kunt alles gerust van de trap verwijderen. Maak vervolgens gebruik van overzettreden om de traptreden helemaal als nieuw te laten zijn. Zoals de naam al zegt, kunnen overzettreden over de huidige traptreden worden geplaatst. Het is dan dus niet nodig om de hele trap te moeten vernieuwen, wat dus erg veel geld scheelt. Overzettreden zijn niet alleen handig en makkelijk, ze zijn ook nog eens erg stijlvol. Dankzij overzettreden kunt u makkelijk weer jaren vooruit. Het makkelijke van overzettreden is dat ze ook gemakkelijk schoon te maken en te houden zijn. Natuurlijk is het cruciaal dat de overzettreden passen op de traptreden. U wilt immers niet dat er ongelukken gebeuren en dat alles dus piekfijn in orde is. In dat geval kunt u uw overzettreden het beste kopen bij Intven traprenovatie. Deze firma weet als geen ander het belang van de trap in de woning. Het wordt afgeraden om naar de bouwmarkt te gaan om hier zelf de benodigde materialen aan te schaffen. De kans bestaat dat u met materialen thuis zult komen die eigenlijk niet voldoen aan hoge eisen, waardoor de kans bestaat dat u na verloop van tijd opnieuw de treden zult moeten vervangen. Bij Intven traprenovatie gebruiken ze uitsluitend hoogwaardige materialen die ook voor professioneel gebruik zeer geschikt is. Bijkomend voordeel is dat u deze overzettreden gewoon zelf kunt plaatsen. Er hoeft dus geen deskundige aan te pas te komen om alles voor u te installeren. Hiermee bespaart u personeelskosten en. Bij Intven traprenovatie maken ze het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Natuurlijk zijn alle overzettreden en andere materialen in het assortiment uiterst voordelig geprijsd. Ook om de prijs is het dus een goed idee om hier uw overzettreden te kopen. U krijgt hier dus de gewenste traptreden van een hoge kwaliteit, tegen een lage prijs.

Maak ook gebruik van de online handleiding

De overzettreden die deze firma in het assortiment heeft, zijn gemaakt van hout. Het is belangrijk om te weten dat voor het maken van deze overzettreden alleen gebruik is gemaakt van FSC gekeurd hout. Dat betekent dat er een selectieve kap plaatsvindt en dat er voor iedere gekapte boom een nieuwe boom in de plaats wordt gepland. Het zelfstandig plaatsen van overzettreden is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk. Zeker niet als er een PDF beschikbaar is met uitgebreide informatie waarin u vanaf stap 1 begeleid wordt. Zo kunt u hierin lezen dat het eerst belangrijk is om de oude trapbekleding te verwijderen. Ook de slootborden en trapbomen horen hierbij. Maak gebruik van een lijmoplosser om alle lijmresten weg te kunnen krijgen. Ook qua schilderen worden u handige tips aangereikt. Uiteraard mag de uiteindelijke montage ook niet ontbreken. Alle stappen zijn zo helder uitgelegd, dat u hier beslist uw voordeel mee kunt doen. Dankzij de tips is het voor iedereen mogelijk, klusser of niet, om zelf overzettreden aan te brengen. Heeft u een bestelling geplaatst, dan zal deze worden bezorgd via DPD. Na uw bestelling ontvangt u een mail met de levertijd, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn