Er zijn bepaalde dingen waarvan je eigenlijk hoopt dat je ze nooit zullen overkomen. Dat kunnen hele erg dingen zijn, maar ook dingen zoals het ontdekken van een lekkage midden in de nacht. Helaas overkwam dit laatste mij een paar weken geleden. Ik woon alleen en heb zelf hier absoluut geen verstand van en ik wilde niet zomaar mijn ouders of vrienden opbellen om te vragen wat ik nu moest doen. Door even op het internet te zoeken, kwam ik al snel op de website van TFK Installatieservice. Deze loodgieter in Amstelveen is gespecialiseerd op het gebied van cv-ketels. Zij installeren en onderhouden deze voor je. Maar ook als je een lekkage hebt kun je prima bij deze loodgieter in Amstelveen terecht.

  • Snel bij je voor de deur
  • 24/7 bereikbaar
  • Goed geholpen

Toen ik zag dat deze loodgieter in Amstelveen 24/7 bereikbaar is, slaakte ik echt een zucht van verlichting. Ik zag het al helemaal gebeuren dat ik dagenlang moest wachten voordat iemand mij zou helpen. Een lekkage kan heel erg snel veel erger worden en dan heb ik het nog niet eens over de consequenties die het heeft op de rest van je huis. Ik zat er nu niet bepaald op te wachten om een lelijke watervlek in mijn muur te hebben.

Het probleem verholpen door de loodgieter in Amstelveen

Ik heb dus meteen het nummer gebeld van de loodgieter in Amstelveen, TFK Installatieservice. Ik kreeg een vriendelijke meneer aan de telefoon die me vertelde dat er meteen iemand op pad gestuurd zou worden. Ik denk dat ik nog geen half uur hebben moeten wachten voordat de loodgieter in Amstelveen bij mij voor de deur stond. Hij vroeg me waar het probleem zat en ging er vervolgens meteen mee aan de slag. Wat ik heel erg prettig vond aan de service is dat ze in eerste instantie een noodreparatie uitvoeren. Ze zorgen ervoor dat de lekkage niet erger wordt en dat het stopt met lekken, maar de echte reparatie wordt uitgevoerd op een ander moment. Ze kunnen je dan eerst een beraming geven van de kosten zodat je hier rekening mee kunt houden. Het is natuurlijk zeer onverstandig om de reparatie niet uit te laten voeren. Ik heb dus na het weekend direct contact met het bedrijf opgenomen om een nieuwe afspraak te maken. Ik wilde voor eens en voor altijd van deze lekkage af zijn.

Een uitstekende oplossing

Ik ben uiterst tevreden over de werkwijze van de loodgieter in Amstelveen. Het is natuurlijk heel erg fijn dat je ze altijd kunt bereiken en dat er dan binnen de kortste keren iemand bij je voor de deur staat. Mijn lekkage was op dat moment nog niet zo ernstig (het water gutste nog niet naar beneden), maar ik heb wel vrienden waar dat een keer bij gebeurd is. Dan zit je er toch niet op te wachten om urenlang te moeten uitkijken naar wanneer de loodgieter in Amstelveen er eindelijk is. Bij TFK Installatieservice hoef je daar niet bang voor te zijn. En dat is toch wel een hele prettige gedachte. Je wordt daarnaast altijd vriendelijk te woord gestaan en ze werken ook heel efficiënt. Er werd bij mij meteen gekeken naar het probleem dat ik had en wat de achterliggende oorzaak was. Op die manier kon er dus een snelle reparatie uitgevoerd worden. Tijdens de tweede afspraak werd vervolgens de boel volledig gerepareerd en ik heb vervolgens nergens last meer van gehad. Een uitstekende service dus, die ik aan iedereen zou aanraden! Bekijk snel de website https://loodgieter-amstelveen.nu/ voor meer informatie..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn