Nieuwesigaret - Beste e liquidWat is de beste e liquid? Deze vraag stellen duizenden rokers elkaar dagelijks. Ieder van hen heeft zo wel een bepaalt mengsel wat hij of zij het lekkerst vindt. De beste e liquid bestaat natuurlijk niet, net zoals het lekkerste waterijs niet bestaat. Alles hangt af van de subjectieve ervaring van de roker. Wel kun je voor jezelf een bepaalde smaak ontwikkelen. Door te testen wat jij zelf de beste e liquid acht kun je bepaalde combinaties ontdekken die je in de toekomst opnieuw zou willen proberen. Zo kun je uiteindelijk wel de beste e liquid ontdekken voor jouw eigen smaakpapillen. Bij sommige aanbieders is het zelfs mogelijk om een eigen mengsel te ontwikkelen. Je bent dan niet gebonden aan wat producenten voor je hebben bedacht. Op https://nieuwesigaret.nl bijvoorbeeld kun je zelf een cartridge laten samenstellen. Wanneer je dit doet kun je vervolgens aan je vrienden laten proeven wat jij nou de beste e liquid vindt. Een standaard e liquid bestaat uit een combinatie van verschillende ingrediënten:

  • Smaakje
  • Nicotine
  • PG
  • VG
  • Gedestilleerd water
  • Wodka

Natuurlijk is er om te beginnen een specifiek smaakje nodig. Dit kan een bepaalde tabaksoort zijn maar ook kan de vloeistof smaken naar fruit. Je moet je goed realiseren dat de vloeistof nergens naar ruikt, de smaak proef je enkel op je tong. Omdat je neus een belangrijke rol speelt bij het proeven, kan het zijn dat sommige smaken die je normaal juist erg lekker vindt plotseling niet zo aangenaam meer zijn. Het beste e liquid fruit smaakje kan dus wel degelijk anders zijn dan je favoriete stuk fruit. De sterkte van de smaak kun je ook aanpassen. Was je gewend om licht te roken, dan kan het verstandig zijn om met een milde smaak te beginnen. Wanneer je het mengsel te sterk maakt kan het voorkomen dat je er direct op bent uitgekeken. Naast het smaakje wordt in het mengsel in de meeste gevallen nicotine toegevoegd. Bij de Nieuw Sigaret kun je kiezen uit verschillende nicotinegehaltes. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor Ultra Light (3mg) maar ook voor Extra Strong (20mg). Uiteraard is het ook mogelijk om een mengsel te ontwikkelen wat nicotine vrij is. Je bepaalt zelf welke verhouding voor jou de beste e liquid produceert. PG en VG zijn twee termen die je misschien niet direct begrijpt. PG staat voor Propyleen Glycol en VG staat voor Vegetable Glycerine. Deze twee stoffen zorgen ervoor dat de uiteindelijke vloeistof makkelijk verdampt. Ze maken de vloeistof dus makkelijker te roken. PG levert iets meer smaak, VG levert meer dampen. Een veelgebruikte verhouding is dan ook 70% PG tegenover 30% VG. De beste e liquid koop je niet, maar stel je zelf samen!

Beste e liquid; vaper’s tongue

Vaper’s tongue is een aandoening die vaak bij rokers voorkomt die elektronisch roken. Deze aandoening treed op wanneer men voor een langere periode een bepaalde e liquid rookt. Stel je voor; je hebt de beste e liquid gemaakt die je kent, maar na enkele dagen smaakt deze plotseling nergens meer naar. Dit is ontzettend vervelend maar voor sommige elektrische rokers een maar al te bekende werkelijkheid. Hoe ontstaat de aandoening? Onze tong is in staat om een heleboel smaken te onderscheiden, maar naar verloop van tijd neemt de intensiteit van deze smaken af. Wanneer je dus te lang dezelfde e-sigaret rookt met de zelfde vloeistof, zal deze na verloop van tijd voor jou niet al te veel smaak meer hebben. Iemand anders die het mengsel probeert zou dit nog altijd de beste e liquid ooit kunnen vinden, maar voor jou is de smaak simpelweg minder prominent geworden. Een andere reden waardoor je na verloop van tijd minder proeft is uitdroging. Wanneer je te lang elektrisch rookt (vaped) legt je lichaam een kleine beschermlaag over je tong. Hiermee probeert je lijf te voorkomen dat je tong uitgedroogd raakt. Door dit beschermlaagje proef je minder en heb je dus sneller genoeg van de smaak van je e-sigaret. Mocht de beste e-liquid dus bestaan, dan zul je er niet heel lang achter elkaar van kunnen genieten. Gelukkig is vaper’s tongue tijdelijk en vallen de klachten goed op te lossen. Het is bijvoorbeeld verstandig dat je niet één beste e-liquid in huis hebt maar meerdere, zodat je om de paar dagen van smaakje kunt wisselen. Wanneer je niet te lang in dezelfde smaak blijft hangen komt de aandoening een stuk minder vaak voor. Ook is het belangrijk om genoeg te drinken tijdens het roken, hierdoor droogt je tong niet uit en voorkom je dat het beschermlaagje wordt aangemaakt.

Tientallen smaakjes, zelf samenstellen

Op https://nieuwesigaret.nl vind je een heleboel verschillende smaakjes voor je e-sigaret. Voor de beste e liquid kun je hier dus altijd terecht! Ook is het zoals gezegd mogelijk om je eigen mengsel te maken. Je kunt dan zelf bepalen hoeveel van welk ingrediënt aan de cartridge moet worden toegevoegd. Bij het bedrijf adviseert men aan om eerst een aantal keer een standaardflesje te bestellen, zodat je al ongeveer weet welke verhoudingen je lekker vindt. Wanneer het dan tijd is voor je eigen creatie weet je al precies waar je op moet letten. Zoek je meer informatie over e-sigaretten in het algemeen, dan kun je ook op deze site terecht. Je hebt al een cartridge voor nog geen vier euro, geen geld. Neem dus vandaag nog een kijkje op deze website en maak de beste e liquid voor jou e-sigaret!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn