In steeds meer vakgebieden is het werken met een cleanroom verplicht. Wanneer u binnen uw sector aan bepaalde hygiënisch eisen moet voldoen dan is de kans groot dat het hebben van een cleanroom een zeer verstandige keuze is. Sectoren waar een cleanroom eigenlijk altijd binnen een bedrijf voorkomt zijn:

  • ruimtevaart
  • optica
  • biologie
  • voedingsmiddelen industrie
  • farmaceutische industrie

Maar ook bij het produceren van zonnecellen en halfgeleiders is het hebben van de juiste cleanroom systemen inmiddels een verplichting. Het ontwerpen van deze cleanroom systemen moet aan veel eisen voldoen. Het is dus van belang dat wanneer u cleanroom systemen nodig heeft u deze laat ontwikkelen door een bedrijf dat hier ervaring mee heeft en u dus goed kan helpen. Daarbij raden wij u altijd aan om een bedrijf te kiezen dat echt verstand heeft van zaken en kiest voor een persoonlijke benadering. Probeert een bedrijf u een standaard cleanroom aan te smeren? Dan kunt u er vanuit gaan dat het foute boel is. De juiste cleanroom systemen worden speciaal voor u geproduceerd. En voldoen dus aan alle eisen die binnen uw vakgebied gesteld worden. Een bedrijf die wij u kunnen aanraden is CleanTech. Zij hebben jarenlange ervaring en weten precies waar u naar op zoek bent. Wanneer u met hen aan de slag gaat kunt u rekenen op een gespecialiseerde behandeling waarbij uw wensen centraal staan. Door naar de verschillende facetten binnen uw bedrijf te kijken kunnen zij een op maat gemaakte cleanroom voor u ontwerpen. Aan de slag gaan met de juiste cleanroom systemen is binnen uw bedrijf belangrijk en er moet dan ook niets achterwege gelaten worden. Door de persoonlijke aanpak waar CleanTech voor kiest krijgt u de cleanroom systemen die niet alleen passen binnen uw vakgebied, maar ook binnen uw bedrijf.

Cleanroom systemen op maat gemaakt

Bij het ontwerpen van cleanroom systemen komt behoorlijk wat kijken. Wanneer u de hulp inroept van CleanTech op dit gebied dan kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak en een gedegen onderzoek. Met name dit laatste is zeer belangrijk voor het ontwikkelen van cleanroom systemen. Voor ieder vakgebied zijn de eisen die aan de cleanroom systemen worden gesteld weer anders. Als u met CleanTech in gesprek bent geweest en u besloten heeft om de samenwerking aan te gaan, dan gaan zij voor u onderzoeken wat er allemaal precies nodig is voor de cleanroom systemen die u wilt installeren. Dit hoeft u dus allemaal niet zelf te doen. Dit is een van de prettigste onderdelen van samenwerken met CleanTech. Vanaf het moment dat u met hen de samenwerking aangaat nemen zij u alle zorgen uit handen. Zij doen het onderzoek voor u en nemen daarbij uiteraard ook uw persoonlijke wensen mee. Daarna maken zij de ontwerpen voor de cleanroom systemen en wanneer deze af zijn kunt u er op rekenen dat zij met een kant-en-klare cleamroom bij u voor de deur staan. Uw cleanroom systemen worden dus op een andere locatie gemaakt en u hoeft uw productieproces dus niet eens helemaal stil te leggen om toch een nieuwe cleanroom te krijgen. Daar komt nog bovenop dat CleanTech u ook alle nazorg uit handen neemt. Na het installeren van de cleanroom systemen staat u er dus niet ineens helemaal alleen voor. Zij blijven ervoor zorgen dat alles optimaal blijft werken en dat wanneer er onverhoopt toch iets misgaat dit ook zo snel mogelijk gefikst kan worden. Met deze service is CleanTech groot geworden en u kunt er dan ook zeker vanuit gaan dat u zeer tevreden zult zijn over de samenwerking.

Met passie en expertise werken aan cleanroom systemen

Het ontwerpen en installeren van cleanroom systemen is een vak apart. Hier is expertise voor nodig en ook passie. Een foutje zit in een klein hoekje, maar bij een cleanroom kan dit vergaande gevolgen hebben. Daarom werken ze bij CleanTech alleen maar met mensen die hart hebben voor het vak en er altijd voor de volle 100% voor gaan. Alleen dan is het voor u zeker dat de cleanroom die u ontvangt ook van een degelijke kwaliteit is. Kies hier dan ook voor. De ervaring die zij hebben gecombineerd met de persoonlijke service zorgt er voor dat ieder bedrijf die cleanroom systemen nodig heeft zaken zou moeten doen met CleanTech. Wilt u weten wat zij voor u kunnen doen? Neem dan eens contact op met het bedrijf. Leg uw situatie aan hen voor en kom er in korte tijd achter wat zij precies voor u kunnen betekenen. Heeft u al een cleanroom systeem en twijfelt u of deze nog aan de eisen voldoet? Vraag het aan CleanTech. Zij komen graag bij u langs en bekijken uw situatie. Aan de hand daarvan kunnen zij een rapport opstellen die u vertelt hoe u er voor staat. Uiteraard zijn zij hierin geheel eerlijk. Denken zij niet dat u een betere cleanroom nodig heeft? Dan zullen ze u dit vertellen. Is er wel een update nodig? Dan zullen zij u een plan overhandigen waarin u kunt lezen hoe u dit het beste kunt aanpakken en welke CleanTech daarin voor u kan spelen. Werkt u in een sector waar een goede cleanroom zeer belangrijk is? Maak hier dan vandaag nog werk van en ga het gesprek met CleanTech aan. U weet binnen de kortste keren waar u aan toe bent.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn