Wist u dat u tegenwoordig al op uw zeventiende de basisvaardigheden van het rijden mag leren? Dat u daardoor op uw achttiende direct uw praktijk- en theorie-examen kunt halen zodat u na uw verjaardag al vrij snel een auto kunt aanschaffen van uw spaargeld of als cadeau van uw opa en oma? Woont u in de hoofdstad van Flevoland? Dan wilt u waarschijnlijk ook snel een stuk mobieler zijn. Het is net als Almere een ideale forenzenstad, zowel naar de Randstad, het oosten en het noorden. Mooi gelegen aan het IJsselmeer is het tevens verreweg de jongste provinciehoofdstad van het land. Kies voor een goede autorijschool in Lelystad en kies daarom voor ons. Want zoals u op rijschoolinzicht.com kunt zien garanderen we een hoog slagingspercentage. Daar zijn we bijzonder trots op en we doen er alles aan om dit ook u te kunnen garanderen. Na een proefrit in de wagen met de rijinstructeur weet u doorgaans voldoende om er al dan niet voor te kiezen om bij deze autorijschool in Lelystad te leren autorijden. Er moet toch een zekere mate van vertrouwen zijn, een klik zodat u zich op uw gemak voelt tijdens de lessen bij een autorijschool in Lelystad. Daarom zult u merken dat onze leraren enthousiast en ook geduldig zijn. Ze voelen haarfijn aan wanneer een onderdeel moeite kost zodat ze daar de nadruk op kunnen leggen. Ook als u zich onzeker voelt op de weg is het zaak om daar aan te werken. En dat kan alleen bij een autorijschool in Lelystad waar er aandacht is voor het persoonlijke aspect.

Dankzij deze autorijschool in Lelystad snel slagen

Een autorijschool in Lelystad zoals de onze zult u elders in de stad of de provincie niet zo snel kunnen vinden. De gunstige tarieven spreken boekdelen net als het team dat zich op de website graag even aan u voorstelt. Is er trouwens haast bij geboden? Dan bieden we opmerkelijke spoedcursussen aan waarbij het dankzij de hoog intensieve trainingen zelfs mogelijk is om na een week al af te rijden. Daarbij zult u wel dagelijks vele uren in de auto moeten doorbrengen dus maak er de tijd voor vrij. Maar doet u het liever in uw eigen tempo? Kies dan het pakket uit dat het beste bij u en uw wensen aansluit.

  • Zo kunt u losse rijlessen kopen maar dan bent u een dief van de portemonnee. Dit is enkel aan te raden als u de lessen na lange tijd weer wilt oppakken of de eerste keer bent gezakt.
  • Kies daarom bij onze autorijschool in Lelystad voor een pakket bestaande uit 10, 20, 30 of 40 lessen,
  • Daarnaast is het mogelijk om een tussentijdse toets te volgen en vindt u de tarieven voor het theorie-examen en praktijkexamen op de site vermeld staan. Mocht u last hebben van faalangst dan kan er onder speciale omstandigheden een faalangst-examen afgelegd worden tegen een kleine meerprijs.

Dankzij de vele mogelijkheden zal iedereen ongetwijfeld snel zijn rijbewijs kunnen halen bij autorijschool in Lelystad.

Meldt u vandaag nog aan voor een eerste proefrit

Bij deze autorijschool in Lelystad is de proefrit altijd gratis. Deze les is tevens vrijblijvend dus als u erna besluit om het nog even voor u uit te schuiven of om met de concurrent in zee te gaan dan doen we daar beslist niet moeilijk over. Waar wacht u eigenlijk nog op? Klim in de pen of maak via de mail direct een afspraak voor een eerste proefles. Dan laat het rijbewijs waarschijnlijk niet lang meer op zich wachten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn