Het is in deze tijd heel erg normaal, en soms zelfs een must, om een eigen website te hebben. Van ondernemers tot particulieren, er zijn steeds meer mensen die ervoor kiezen om een website op te zetten. Naast het ontwerpen van een goede website is het ook heel erg belangrijk om een goede domeinnaam te hebben. Dit is het webadres waarop mensen jouw website kunnen vinden. Als ondernemer is het vaak vrij gemakkelijk om te bepalen wat dit wordt. De meeste ondernemers zullen er namelijk voor kiezen om hun bedrijfsnaam hiervoor te gebruiken. Als particulier heb je hier natuurlijk ook alle vrijheid in. Voor jouw domeinregistratie kun je heel makkelijk terecht op de website van Nitroserve.

  • Bestelling direct actief
  • Domein en mail doorsturen
  • Realtime DNS beheer

Wist jij dat het al mogelijk is om hier voor de hosting van jouw website te kiezen vanaf slechts € 0,99? Het is hier dus ongelooflijk voordelig om jouw domeinregistratie te voltooien. En dat is niet het enige voordeel waar je hier gebruik van kunt maken. Ze bieden hier ook een uitstekende service aan. Als jij ergens hulp bij nodig hebt, bijvoorbeeld bij je domeinregistratie, dan staan ze natuurlijk voor je klaar.

Tips voor een goede domeinregistratie

De domeinregistratie lijkt voor veel mensen het makkelijkste gedeelte voor het ontwerpen van een website, maar vergis je hier zeker niet in! Het vraagt wel degelijk om wat denkwerk! Het kiezen van de juiste domeinnaam is namelijk heel erg belangrijk. Niet alleen omdat de bezoekers van je website je op die manier veel makkelijker kunnen vinden, maar ook omdat dit een van de weinige dingen is die je achteraf niet zo heel erg makkelijk kunt veranderen. Uiteraard is het wel mogelijk, maar je moet dan iedereen hiervan op de hoogte stellen. Het is dus een stuk simpeler om dit in een keer goed te doen. Waar moet je bij een domeinregistratie dan allemaal op letten? Ga ten eerste voor een goed webadres. De naam die je kiest moet niet te lang zijn, maar ook zeker niet tekort. Verzeker jezelf ervan dat het adres nog niet bestaat en bekijk ook zeker of er geen variaties zijn waarvan men eventueel kan denken dat het jouw website is. Dat wil je natuurlijk niet. Geef ook de extensie waarvoor de nodige aandacht. Je kunt natuurlijk simpelweg kiezen voor .nl, maar misschien wil jij wel de wijde wereld over met jouw website? Dan is de keuze voor bijvoorbeeld .com veel logischer. Daarnaast zijn er tegenwoordig een heleboel andere soorten extensies waar je voor kunt kiezen. Denk hier dus goed over na!

De registratie in orde maken

Op de website van Nitroserve is het heel erg makkelijk om te kijken of het webadres wat jij in gedachten hebt nog beschikbaar is voor een domeinregistratie. Is dat het geval? Dan kun je bij de verschillende extensies zien hoeveel je dit zal gaan kosten. Dit kan namelijk behoorlijk verschillen. Kom je er niet helemaal uit met de domeinregistratie? Dan staan ze bij Nitroserve natuurlijk voor je klaar om je hier verder te helpen. Zij kunnen je vertellen hoe je dit precies moet aanpakken en waar je allemaal op moet letten. Na de domeinregistratie is de website direct beschikbaar. Je kunt er dus direct mee aan de slag. Dit vinden veel mensen heel erg fijn, want op die manier hoeven ze niet onnodig lang te wachten voordat ze hun website online kunnen zetten. Voor het ontwerpen van je website kun je er natuurlijk voor kiezen om dit zelf te doen of laat het aan een professional over!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn