Laser-ontharingspraktijk - Laser ontharenBen je helemaal klaar met scheren, doet waxen te veel pijn en ben je op zoek naar een methode waardoor je echt voorgoed van al die vervelende haartjes op ongewenste plekken af bent? Dan is laser ontharen zeker iets voor jou. Bij laser ontharingspraktijk Madeleine Duval ben je met de ruim 20 jaar ervaring die zij hebben in de perfecte handen om een behandeling laser ontharen te ondergaan. Vrouwen spenderen heel wat tijd in de badkamer om van ongewenste haargroei af te komen. Hoeveel tijd zou het jou wel niet opleveren als je nooit meer hoeft te scheren of te waxen? Dat zullen de nodige uren zijn! Dat is dan ook precies de reden waarom er steeds meer mensen kiezen voor laser ontharen. Niet alleen vrouwen, maar ook mannen kiezen regelmatig voor deze optie. Doordat de haren echt voorgoed worden verwijderd is het een van de goedkoopste opties om voor te kiezen. Er zijn echter veel klinieken waar je dit kunt laten doen en de prijzen verschillen nogal eens. Het is belangrijk dat je laser ontharen laat doen bij een kliniek die hier ook echt verstand van heeft. Als het niet goed gedaan wordt kan dit nare effecten opleveren en dat vermijd je natuurlijk liever. Een goede kliniek heeft de volgende kenmerken:

 • Ze hebben een effectieve methode.
 • Ze hebben een ruime ervaring.
 • De tarieven zijn aantrekkelijk.
 • Ze gebruiken moderne technologie.

Wanneer je op de website van laser ontharingspraktijk Madeleine Duval kijkt zie je dat ze deze vier kenmerken direct zichtbaar hebben. Ze werken met een effectieve methode. Laser ontharen is voor het merendeel pijnloos, maar door de methode van Madeleine Duval zul je er nog minder van merken. Daar komt bij dat Madeleine Duval meer dan 20 jaar ervaring heeft. Ze weten dus precies waar ze mee bezig zijn en dat is als klant natuurlijk wel een prettige gedachte.

Aantrekkelijke tarieven voor laser ontharen

Veel mensen hebben de indruk dat laser ontharen erg duur is. Als je kijkt naar het verschil met bijvoorbeeld scheren of waxen dan kost een behandeling meer geld, maar als je naar de lange termijn kijkt bespaar je juist ontzettend veel geld. Een behandeling voor laser ontharen is eenmalig en dus hoef je nooit meer scheermesjes te kopen of een waxbehandeling te ondergaan. Al vanaf € 35,- heb je een intake behandeling. Het is altijd verstandig om dit te doen, zodat de kliniek kan zien welke behandeling het beste bij jou past. Jij kunt dan jouw wensen afstemmen met de praktijk en er zo zeker van zijn dat je de behandeling krijgt die het beste bij jou past. Ook kun je bij laser ontharingspraktijk Madeleine Duval terecht voor een kalknagel behandeling. Op de website vind je de openingstijden van de praktijk en natuurlijk ook de verschillende mogelijkheden om contact met ze op te nemen om een afspraak te maken. Je kunt terecht voor de volgende laser ontharen behandelingen:

 • bikinilijn
 • rug
 • snor
 • beenhaar
 • buik
 • armen
 • gezicht

De behandelingen zijn voor zowel mannen als vrouwen. Ben jij dus op zoek naar een goede behandeling voor laser ontharen? Dan raden we je zeker aan om een kijkje te nemen op de website en een intakegesprek in te plannen. Zij kunnen je dan alles vertellen over hoe zij te werk gaan en wat zij denken dat het beste bij jou past. De behandeling is duurzaam en niet schadelijk voor de huid. Denk je eens in hoe heerlijk het vieren van vakantie wordt zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het ontharen van verschillende lichaamsdelen. En wat dacht je van een spontane date? Nu hoef je niet meer even snel naar huis om alles bij te werken. Na een behandeling laser ontharen ben je altijd klaar voor je bikini!

Geniet meer en bespaar met laser ontharen

Veel vrouwen en mannen kiezen voor scheren omdat zij denken dat dit het minst pijnlijk en het gemakkelijkst is. Het kost echter ook heel veel tijd en binnen enkele dagen moet je het weer opnieuw doen als je het echt bij wilt houden. Dit is zeker voor vrouwen een van de redenen om te kiezen voor laser ontharen. Het maakt het allemaal een stuk makkelijker en zorgelozer. Je hoeft nooit meer na te denken over eventuele haartjes op ongewenste plekken. Waxen is eventueel een optie als je voor langere tijd van ongewenste haartjes af wilt, maar ook dit proces moet je met enige regelmaat herhalen en het is niet bepaald pijnloos. Laser onthalen is daarom een veel duurzamere methode om voor te kiezen. Voor het beste resultaat onderga je tussen de drie tot vijf behandeling. Daarna ben je helemaal haarvrij. Doordat de haarzakjes vernietigd worden en je dit dus een aantal keer doet is er geen enkele kans dat de haartjes weer terugkomen. Ben je dus door alle behandelingen heen? Dan kun je er zeker van zijn dat je haarvrij bent op de gelaserde plekken. Laser ontharen is dus een hele goede methode om van haartjes af te komen, en dat voorgoed! Veel mensen zijn in de veronderstelling dat laseren slecht is voor je huid, maar Madeleine Duval werkt met een laserapparaat dat zo is ingesteld dat het totaal geen schade aan je huid oplevert. Je kunt dus met een gerust hart de behandeling ondergaan en daarna genieten van je heerlijke gladde huid. Maak vandaag dus nog een afspraak!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn