Wanneer u een gezellig dagje winkelen heeft ingepland met vriendinnen of met familie, is het altijd handig om meten even te kijken waar u gezellig kunt gaan zitten om een kopje koffie te drinken. Tijdens een lange winkeldag is het wel zo verstandig om van te voren even een plekje uit te zoeken. U kunt in Rotterdam het beste kiezen voor Lunchroom Plein 1953. U heeft hier de gelegenheid om even tot rust te komen onder het genot van een kopje koffie met gebak. Bij deze lunchroom kunt u rekenen op de meest heerlijk klassieke kaarten. De klassieke kaarten staan vol met verse producten en zijn met veel zorg samengesteld . U kunt dus tijdens de openingstijden altijd klassieke kaarten vinden en kiezen uit een groot assortiment. Ook op het gebied van de koffie heeft u veel keuze. Wanneer u echt lange tijd wilt gaan zitten is het wellicht aan te raden om van te voren al te gaan plannen en een tafel te reserveren. U kunt dan gebruik maken van de optie om met vriendinnen een echte high tea te boeken. Hierbij krijgt u uiteraard ook de klassieke kaarten te zien en kunt u zo veel thee drinken als u wilt. Wanneer u graag wat meer wilt weten over de verschillende opties kunt u altijd even bellen om te overleggen met een van de medewerkers. U wordt dan snel geholpen en u kunt meteen een datum en tijd van uw keuze doorgeven. Op de website kunt u ook veel informatie vinden. U kunt hier:

  • Lezen wat er precies op het menu staat
  • Wat de prijs is van een goede high tea
  • Hoe u contact op kunt nemen

Veel tevreden klanten hebben op deze manier al eens bij Lunchroom Plein 1953 gegeten. Het is uiteraard ook mogelijk om te kiezen voor een heerlijk lunchgerecht via de klassieke kaarten. U zult zelf ook merken dat alles heel snel is geregeld en dat u hier altijd de lekkerste hapjes en drankjes kunt krijgen. Voor koffie met taart hoeft u niet te reserveren en kunt u gewoon binnenlopen om te zien of er plaats is. Veel mensen vinden het handig om een lunch met veel personen wel van te voren even door te geven. Daarvoor kunt u het beste even bellen, zodat er een tafel klaargemaakt kan worden.

Proef het beste van de klassieke kaarten!

Wanneer u in de middag zin heeft in een goede lunch, die gemaakt is met verse ingrediënten, kunt u bij Lunchroom Plein 1953 gemakkelijk zien wat er allemaal op het menu staat. U kunt hier bijvoorbeeld kiezen voor de lekkere huisgemaakte soep die elke dag weer anders is. Alles wordt op de dag zelf gemaakt, dus u kunt er van uit gaan dat u verse producten eet. Voor iedereen die zin heeft in iets zoets, zijn de taarten op de klassieke kaarten echt een aanrader. U kunt een stukje appeltaart proberen met verse slagroom. Na een lange dag winkelen bent u daar vast en zeker aan toe. Kijk dus even op de website voor de verschillende opties en komst eens langs!

Bel even om te reserveren

Wanneer u de klassieke kaarten wilt gaan inzien en de high tea wilt boeken, is het verstandig om van te voren even door te geven met hoeveel personen u precies langs zult komen. U kunt het heel makkelijk doorgeven door telefonisch contact op te nemen. Veel tevreden klanten hebben op deze manier gebruik kunnen maken van een zeer goede high tea met een gevarieerd aanbod op de klassieke kaarten.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn