Als u niet zo dol bent op stofzuigen of dweilen dan is het wellicht geen gek idee om te investeren in een automatische stofzuiger. Een automatische stofzuiger is een geheel draadloos apparaat dat u eenvoudig op kunt laden en kunt legen. Wij van shop.blaupunktrobotics.eu leveren deze automatische stofzuiger voor maar 399 euro per stuk. Natuurlijk hoeft u niet een automatische stofzuiger te kopen voor een klein appartement of voor een studentenkamer. Dat is wel een beetje een overbodige luxe. Ook al weten wij wel zeker dat deze trend zich doorzet en dat iedereen wellicht over een jaar of 10 een automatische stofzuiger gebruikt. Voor moeilijk te bereiken plekken is deze kleine platte machine al een oplossing, laat staan voor grote oppervlaktes die u anders met de hand moet zuigen. Voor mensen met een eengezinswoning en dus vaak met minstens één kind is de automatische stofzuiger de ideale oplossing voor de ouders. U komt wellicht laat thuis van werk en u moet al vele schoonmaakwerkzaamheden verrichten. U wilt graag dat de vloer in uw slaapkamer, keuken, hal en natuurlijk in uw woonkamer te allen tijde schoon is. En dat is waar de automatische stofzuiger om de hoek komt kijken. Want die kunt u aanzetten als u naar uw werk gaat of even boodschappen gaat doen. Dit is een zeer slimme machine zodat elke millimeter van het vloeroppervlak gereinigd wordt. Natuurlijk leveren we dit product met diverse opzetstukken zodat het zowel kan zuigen als dweilen.

Bent u bekend met de automatische stofzuiger?

Klinkt een automatische stofzuiger u nu al als muziek in de oren en zoekt u nog een leuk cadeautje voor uw partner of voor u samen? Dan is dit apparaat van het gerenommeerde merk “Blaupunkt” helemaal geen gek idee. Het is een verstandige investering want dit apparaat zal vele decennia zijn werk naar behoren doen. We raden het u wel aan om uw oude stofzuiger nog niet weg te gooien zodat u die kunt gebruiken om bijvoorbeeld bankstellen of de hoeken van uw plafond mee te zuigen. Ook uw auto is lastig om schoon te maken voor de geautomatiseerde stofzuiger want u gebruikt dit apparaat op egale oppervlakken. Overigens volstaat een goedkope kruimeldief ook voor de voorbeelden die we hierboven hebben genoemd. Bij stofzuigen denkt u eerst aan uw vloeren, want de vloer vergt het meeste onderhoud, zeker als u kinderen en/of huisdieren hebt. U bespaart aldus heel wat tijd en moeite dankzij de automatische stofzuiger. U kunt dit apparaat overigens op afstand besturen zodat u het direct kunt gebruiken als er iets op de grond is gevallen. Wist u trouwens dat de automatische stofzuiger een eigen oplaadpunt heeft en dat het automatisch terugkeert naar dit station als de batterij nog slechts 20 procent vol is? Dit is dan ook een volautomatisch stuk techniek waar u verder geen omkijken meer naar hebt!

Als u vandaag bestelt dan hebt u het pakje morgen al in huis

Wij zorgen er wel voor dat u morgen al gebruik kunt maken van deze stofzuiger. Maak daarom vandaag nog een online bestelling door direct uw contact- en adresgegevens in te vullen en door te betalen met behulp van een online betaalsysteem zoals PayPal, Afterpay, MisterCash, iDEAL of door met uw creditcard te betalen. U krijgt nog diverse garanties van ons:

  • Zo brengen we geen extra kosten in rekening zoals verzendkosten,
  • Mocht het niet bevallen dan hebt u maar liefst 30 dagen bedenktijd. Stuur het apparaatje binnen die maand terug zodat we u direct het aankoopbedrag kunnen overmaken.
  • U kunt ons tijdens kantooruren altijd bellen en met ons chatten.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn