123carcam - DashcamBent u bekend met de dashcam? Zo niet dan raden we het u zeker aan om even verder te lezen. In deze tekst staat de dashcam centraal. Mocht u na het lezen overtuigd zijn van dit handige apparaatje, dan kunt u eens een kijkje gaan nemen op onze website: 123carcam.nl. Wij zijn een groothandel en kopen de dashcam in groten getale in. Op die manier kunt u profiteren van lage prijzen als u graag een dashcam wilt kopen. Wat is nu eigenlijk een dashcam? Het is een soort camera die u op het dashboard van uw auto plaatst. Het filmt de weg voor u tijdens uw rit zodat u bij een ongeval beelden tot uw beschikking hebt waarmee u kunt aantonen dat de aanrijding niet door u is veroorzaakt. Ook kan het duidelijkheid verschaffen waar het precies mis ging bij de ander en waarom een dergelijk ongeval voorkwam. Soms kan het aan het weer liggen waardoor u de controle over het stuur verliest. Ook in dat geval kan een dashcam uitkomst bieden. Zo ziet u maar weer dat het niet enkel om het vastleggen van uw autoritje gaat, maar dat er een heuse filosofie achter schuilt. Hulpdiensten maar vooral verzekeraars hebben erg veel baat bij de beelden die de dashcam heeft vastgelegd en het kan dan ook zeker voorkomen dat een verzekering om de beelden vraagt. U bent hier toe niet verplicht maar het kan wel degelijk zorgen dat u de volle pond uitbetaald krijgt. Ook de politie kan om de beelden vragen, zeker als er sprake is van een misdrijf of omdat een andere automobilist roekeloos gedrag vertoonde voor het ongeval plaatsvond. In dat geval kan er zelfs sprake zijn van een strafvervolging door het openbaar ministerie. Dit is trouwens een reden voor de regering om misschien het hebben van een dashcam op uw dashboard verplicht te stellen. Dat is op dit moment nog niet het geval. In andere landen ziet u dit al wel erg veel gebeuren met als grote voorbeeld Rusland.

De dashcam, een handige verzekering

Bent u nogal gehecht aan uw auto? Wast en verricht u veel onderhoud aan uw wagen? Dan kan het geen kwaad om een dashcam te kopen. Op die manier kunt u bij kleine ongelukken al snel zien wie de daadwerkelijke dader is. Een dashcam is immers objectief en aan deze beelden kan men niet prutsen. Een dashcam koopt u hopelijk bij ons op de website. Ze zijn er in diverse soorten te verkrijgen. Van de goedkopere merken met een beperktere opslagcapaciteit tot zeer uitgebreide camera’s met hoge resolutie. In principe filmen alle camera’s in kleur. Een dashcam hoeft ook helemaal niet duur te zijn. Voor 150 euro hebt u al een mooie en goede dashcam in handen. Een dashcam is dan ook niet alleen erg leuk voor uzelf maar het is tevens een zeer geschikt cadeautje voor uw partner, goede familielid of een goede vriend die u eens in het zonnetje wilt zetten. Als u een echt origineel cadeau wilt geven dat tevens erg functioneel is, dan raden we het u hierbij aan om snel naar de website te komen om vandaag nog een dashcam te bestellen. Een online bestelling maken is dan ook een zeer eenvoudig karwei. U hoeft er enkel voor naar een site te gaan, daar uit te zoeken wat u hebben wilt en u bent al op de helft. Vul vervolgens uw adres- en contactgegevens in en vergeet niet om de betaling af te ronden door middel van een betaalservice zoals PayPal, iDEAL of met behulp van uw credit card. Wij hebben in principe alle camera’s op voorraad. Dus als u op werkdagen bestelt dan mag u de dashcam de volgende dag al thuisbezorgd verwachten. Vrachtwagenchauffeurs moeten over het algemeen altijd vastleggen waar ze zijn. Er is daarom in een vrachtwagen een systeem ingebouwd met tegenwoordig een GPS-functie. Op die manier kunnen werkgevers hun route op de voet volgen. Een dashcam met ingebouwde GPS kan deze taak overnemen. Helemaal als u er een extra harde schijf bijbestelt. Vindt u het leuk om uw reizen op deze manier vast te leggen? Ook dan raden we het u aan om voor de wat duurdere dashcams met ingebouwde GPS en 3G internetverbinding te kiezen.

Bestelt u vandaag nog dit handige apparaatje

U begrijpt dat de dashcam multifunctioneel is. Een aantal voordelen hebben we voor u op een rijtje gezet:

  • Ten eerste legt het alle gebeurtenissen op de weg voor u vast. Zo kunt u de beelden terug bekijken en zien waar het mis ging. Natuurlijk hopen we voor u dat u geen slachtoffer hoeft te worden van een aanrijding maar het is maar beter om het zekere voor het onzekere te nemen.
  • Ten tweede kunt u er zelfs een wifi hotspot van maken in uw auto. Dat is erg prettig voor langere ritjes omdat de camera als een soort router werkt en wifi dan wel een 3G internetverbinding kan genereren. Tel uit uw winst!
  • En ten slotte staat u nu een stuk sterker als u er van overtuigd bent dat u onschuldig bent. Toont u dat maar eens zonder deze beelden aan. Uw verzekeraar en ook de politie juichen het gebruik van een camera voor op uw dashboard van harte aan!

U leest het, dit apparaatje zal u veel goeds kunnen brengen en daar is niet eens iets naars zoals een ongeval voor nodig. Hebt u toch nog vragen bel of e-mail ons dan meteen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn