Woont u in de Randstad en zoekt u een goede kapper? Geef ons dan eens de kans om u te verbazen en te verrassen. Want wij hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Dat betekent dat we in de eerste plaats goed luisteren naar uw wensen en u natuurlijk ook van goed advies kunnen voorzien. Als wij denken dat een keratine behandeling in Den Haag zal helpen om uw droge en futloze haar nieuw leven in te blazen dan schromen we niet om dat aan u te vermelden. Onze keratine behandeling in Den Haag is tamelijk uniek in deze regio want wij maken gebruik van exclusieve haarproducten. We mogen dan ook wel stellen dat de keratine behandeling in Den Haag een van onze specialiteiten is. Een andere specialiteit is de Brazilian wax waarbij uw schaamstreek wordt onthaard. We weten wanneer u wel of niet wilt praten tijdens een behandeling en natuurlijk krijgt u altijd een lekker kopje koffie of thee, ongeacht de behandeling. In deze tekst willen we ons even richten op de keratine behandeling in Den Haag die u bij bruna-newlook.nl kunt ondergaan. Hebt u kroezig haar van nature? Zit u daardoor vaak letterlijk met de handen in het haar omdat het er weer futloos, onkambaar en droog en misschien zelfs schilferig bijstaat? Dan is een keratine behandeling in Den Haag de oplossing. Keratine is het hoofdbestanddeel van menselijk hoofdhaar, uw haar bestaat uit maar liefst 88 procent uit deze stof.

Een keratine behandeling in Den Haag hoeft helemaal niet duur te zijn

Er zijn talloze haarproducten op de markt en we begrijpen daarom maar al te goed dat u door de bomen het bos niet meer kunt zien. Al deze producten beloven van alles. Ze maken uw haar gladder, geven uw haar meer glans en zorgen ervoor dat uw haar gezonder wordt. Maar slechts een klein percentage maakt deze beloftes waar. Wist u trouwens dat iedere dag douchen en dan met name het wassen van uw haar funest is voor uw bos haar? Want u wast de hoeveelheid proteïne uit uw haar en dat is nou net de stof die ervoor zorgt dat uw haar blijft glanzen. Wij kennen natuurlijk wel de producten die uitstekend helpen bij dergelijke problemen en daarom is een keratine behandeling in Den Haag zo voedzaam. Velen zijn u al voorgegaan en hebben erg veel profijt gehad bij deze keratine behandeling in Den Haag door onze expert.

  • Wij verrijken uw haar met een broodnodige hoeveelheid keratine,
  • En daardoor zal uw haar weer gaan glanzen,
  • Hoe zwak uw haar dan ook mag zijn, dankzij deze stof zal uw haar genezen van binnenuit voor een optimaal resultaat.

Hebt u krullig, weerbarstig, futloos, droog of pluizig haar en is het de hoogste tijd om daar nu toch eindelijk iets aan te gaan doen? Maak dan een afspraak met onze salon voor een keratine behandeling in Den Haag.

We bieden een keur aan haarbehandelingen aan

Via onze website kunt u vlug contact met ons opnemen. Mocht u eerst wat vragen hebben dan raden we het u aan om even te bellen tijdens openingstijden. Woont u trouwens in de buurt? Kom dan eens langs om een afspraak in te plannen voor een knipbeurt, een waxbeurt of voor deze keratine behandeling in Den Haag. Het is ook zeker mogelijk om online via het contactformulier een afspraak te maken. We mailen u spoedig terug om al dan niet deze afspraak te bevestigen. Zoekt u nog enkele impressies? Bekijk dan de foto’s van diverse de diverse coupes op Facebook.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn