Elk bedrijf dat werkzaam is binnen de levensmiddelenindustrie heeft een HACCP vloer nodig. Zo simpel is het. U wilt voldoen aan de Nederlandse en Europese richtlijnen. Doet u dat niet, dan kunt u een flinke boete krijgen. Om een HACCP vloer aan te leggen hebt u een bedrijf nodig dat u snel en voordelig kan voorzien van een dergelijke ondergrond. Kijkt u daarom eens op mesa-coatings.eu want wij hebben er ons werk van gemaakt.

  • Restaurants, cafés en andere eetgelegenheden hebben in hun keuken een HACCP vloer nodig,
  • Fabrikanten van levensmiddelen en groothandelaren die deze producten verder verwerken of verpakken moeten werken op een HACCP vloer die goed te reinigen is na gebruik,
  • Maar ook winkels waar men levensmiddelen verkoopt zoals een supermarkt, slagerij, groenteboer of speciaalzaak hebben een HACCP vloer nodig.

Er zijn aldus vele voorbeelden te bedenken. Vergeet niet om in het geval van winkels niet alleen de winkelvloer HACCP te maken, maar ook het magazijn. Dan zal elk bedrijf door elke keuring heenkomen mits u de ondergrond goed onderhoud. Tijdens werkdagen is het aanbevolen om minstens eens per dag te schrobben met een schrobkar of dweilkar. U kunt ons natuurlijk om advies vragen als u wilt weten welke schoonmaakmiddelen u het beste kunt gebruiken. Een HACCP vloer moet aan vele voorwaarden voldoen en het is compleet begrijpelijk dat u daarom strenge eisen stelt aan het bedrijf dat de vloer gaat plaatsen. Daarom willen we u graag laten weten waar onze producten in ieder geval aan voldoen.

Werkt u met voedingsmiddelen? Dan hebt u een HACCP vloer nodig

Een HACCP vloer uitkiezen kan nog een hele klus zijn. Het is in ieder geval belangrijk dat het een egale ondergrond is zodat containers en pallets er moeiteloos overheen getrokken kunnen worden. Zware objecten mogen de HACCP vloer niet al te zwaar beschadigen zodat er gaten in komen. Want dan kunnen we een vloeistofdichte ondergrond niet langer garanderen. Water is een gevaarlijk element. Het sijpelt door de vloer als er gaten in zijn ontstaan en kan voor rot zorgen en het zal voor een hardnekkige slijtage zorgen. Voer tijdelijke reparaties dan ook direct uit. Natuurlijk kunt u het onderhoud ook aan ons overlaten. We zijn een totaalbedrijf en helpen u bij de keuze van de HACCP vloer, bij het leggen en het onderhoud. Klinkt u dat als muziek in de oren? Kijk dan eens naar de opties die u hebt. Want we bieden divers coatingvoeren aan maar kunnen ook een troffelvloer op basis van beton leggen. En om uw werkruimte eenvoudig schoon te houden is het niet een slecht idee om ook de wanden te coaten. Vuil kunt u vervolgens snel afnemen zodat er geen schimmel kan ontstaan. Wist u dat we zelfs koelcellen kunnen voorzien van een HACCP vloer? Daar hebben wij een speciale techniek voor ontwikkeld en we maken vaak gebruik van PMMA en/of epoxy.

We leggen elke hygiënische ondergrond op maat

Een ondergrond waar u op kunt vertrouwen is goud waard. Gaat u binnenkort verbouwen, een nieuw pand bouwen of verhuizen en wilt u beginnen met de aanleg van de ondergrond? Neem dan eens contact op met Mesa Coating. U kunt ons telefonisch en per mail het hemd van het lijf vragen. We denken graag met u mee en kunnen langskomen voor een gesprek, gratis meting en het opstellen van een vrijblijvende offerte. Via onze sociale media houden we u graag op de hoogte van veranderingen in het assortiment en de nieuwste technieken. Dus volg ons ook eens via Facebook, Twitter en Google+.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn