Easystaff is een uitstekend bedrijf dat u kan helpen met payrolling. Veel bedrijven kiezen voor deze manier om zo minder risico te lopen. Het maakt de drempel ook een stuk lager om mensen voor u te laten werken. U zit immers niet vast aan de werknemer, maar er is meer. Dit zijn de voordelen waar u standaard van profiteert:

  • U stemt het aantal uren af op de hoeveelheid werk
  • U betaalt voor de gewerkte uren en niet standaard voor een hele dag
  • U draagt geen loonheffing af aan de fiscus
  • U bepaalt zelf hoelang u samen wilt werken met Easystaff

Wilt u de complete lijst met voordelen lezen? Ga dan snel naar de website Payroll-easystaff.nl.

Wat houdt payrolling eigenlijk precies in?

Als werkgever is het fijn om mensen te hebben die zich met hun hart en ziel voor de zaak inzetten. Zonder werknemers kunt u gewoonweg niet. Ze zorgen ervoor dat alles elke dag in goede banen wordt geleid. Natuurlijk is het zo dat u streng selecteert op de mensen die u aanneemt voor uw bedrijf. Er vindt vanzelfsprekend een selectieprocedure plaats. Zo heeft u vast al eens een advertentie geplaatst waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een bepaald persoon met bepaalde talenten. Vervolgens krijgt u vast heel veel sollicitatiebrieven binnen die allemaal moeten worden doorgenomen. Uit al die brieven maakt u een kleine selectie van mensen die u uitnodigt om langs te komen voor een gesprek. U wilt eens kennis met ze maken om te ontdekken wie ze zijn, maar ook om te vertellen wat u voor hen kunt betekenen. Omdat het aannemen van iemand best een groot risico kan zijn, wilt u het naadje van de kous weten van de persoon in kwestie. En dan nog is het geen garantie dat de betreffende persoon ook echt een aanwinst zal zijn voor het bedrijf. Wie weet loopt hij de kantjes er vanaf of blijkt hij heel snel last te hebben van stress wat zich uit in ziekte. Of hij heeft een zwakke gezondheid en is daardoor wellicht vaker afwezig dan aanwezig. Dat zijn allemaal risico’s die u neemt wanneer u iemand aanneemt. Wist u dat het mogelijk is om iemand voor u te laten werken zonder dat u zoveel risico’s loopt? Dat kan in het geval van payrolling. Payrolling is voor vele bedrijven echt een uitkomst. Payrolling betekent bijvoorbeeld dat u geen loon door betaalt wanneer de persoon in kwestie ziek is. Dat scheelt u dus al veel geld. Payrolling zorgt er ook voor dat u geen salarisadministratie bij hoeft te houden. Dat scheelt niet alleen veel werk, maar zorgt ook voor een kostenbesparing. Wat velen ook erg zal aanspreken is dat u met payrolling niet vastzit aan een langdurig contract. Mocht hij toch niet zo bevallen als u wenst of mocht het met uw bedrijf plots financieel slechter gaan, dan kunt u zonder problemen van de werknemer in kwestie af. Dat is ook één van de belangrijkste redenen waarom bedrijven voor payrolling kiezen. Het bezorgt ze zelf ook veel minder stress.

Vraag een voorstel op maat aan

Uiteraard wilt u payrolling alleen uit laten voeren wanneer het betreffende bedrijf al betrouwbaar bekend staat. Gelukkig hoeft u niet lang te zoeken naar de juiste firma, want u kunt altijd aankloppen bij Payroll Easystaff. Deze firma is er speciaal voor mensen zoals u die willen profiteren van het grote aantal voordelen van payroll. Maak eens van de mogelijkheid gebruik om een voorstel op maat aan te vragen of neem eens contact op. Ze vertellen u in een persoonlijk gesprek graag wat ze voor u kunnen betekenen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn