tendenz - CRM op mobielAls u graag CRM op uw mobiel wilt hebben dan hebt u deze software voor uw klantenbeheer waarschijnlijk al op de laptops en pc’s van uw bedrijf geïnstalleerd. Hopelijk bent u tevreden met de service die wij van Tendenz verlenen en is het geen probleem om ACT! te gebruiken. wilt u graag thuis kunnen werken en ook onderwerp? Dankzij CRM kan dat zeker want veel informatie wordt in de cloud opgeslagen zodat u er overal bij kunt. CRM op uw mobiel zetten heeft als groot voordeel dat u altijd bij uw gegevens kunt, dag en nacht, waar u zich dan ook maar bevindt. De enige voorwaarde is een Wi-Fi verbinding maar wie heeft dat tegenwoordig niet? Vele openbare ruimtes geven gratis toegang tot Wi-Fi. Denkt u maar eens aan een restaurant, luchthaven of bibliotheek. En ook in uw eigen huis, in een hotel of onderweg, u ontkomt er niet meer aan. En dat is prettig, zeker als u graag CRM op uw mobiel wilt laten installeren. Wij hebben nu een handige app waarmee u CRM op uw mobiel hebt. Ligt u in bed en wilt u toch nog even iets bijwerken? Dan hebt u geen zin om uw laptop weer aan te zetten. Pak gewoon uw telefoon, die ligt vast en zeker naast uw kussen, en dan kunt u direct inloggen!

Wij kunnen CRM op uw mobiel installeren

Het moge duidelijk zijn dat CRM op uw mobiel vele voordelen heeft. Voor uw gemak hebben we de grootste pluspunten hieronder op een rijtje gezet:

  • Betere interne communicatie is mogelijk want het systeem is altijd actueel. Dat resulteert in een optimale informatie-uitwisseling tussen de binnen- en buitendienstmedewerkers.
  • Hogere arbeidsproductiviteit: u doet geen dubbel werk meer. Nieuwe gegevens en mutaties worden meteen op locatie ingevuld wanneer u maar wilt.
  • Grotere klanttevredenheid: klanten worden beter geholpen doordat hun gesprekspartner beter op de hoogte is.
  • Belangrijke informatie altijd bij de hand: medewerkers beschikken altijd en overal over klantinformatie, analyses en rapporten.

Het is geen vreemd idee om te eisen dat al uw medewerkers deze app installeren. Misschien hebt u het gebruik van smartphones verplicht gesteld. Bij vele bedrijven is dat inmiddels aan de orde van de dag. Er zijn bedrijven die abonnementen verlenen inclusief toestel zodat de ouderen zonder smartphone niet op kosten worden gejaagd. Zo kan iedereen snel alle gegevens bijwerken en bent u altijd geheel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen uw bedrijf.

Overal gebruik maken van deze software, het is nu mogelijk!

Probeert u CRM op uw mobiel eens uit! als u nog niet bekend bent met CRM of ACT! dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt een adviesgesprek aanvragen, zowel telefonisch als via de mail. Het staat u tevens vrij om een maand kosteloos te werken met deze software. Mocht het bevallen dan implementeren we het systeem in uw huidige computersysteem. En dat terwijl u ondertussen op training gaat met uw team! Dan kunt u de dag erna direct aan de gang met CRM op mobiel, pc, laptop en tablet. Klinkt u dat als muziek in uw oren? Wacht dan niet langer en probeer het snel uit. de communicatie zal zowel intern als extern toenemen. Men weet wat men van uw bedrijf kan verwachten en bestellingen kunnen sneller verwerkt worden. zoals bij elk bedrijf staat ook bij ons de klant op nummer een. Wij gebruiken dan ook zelf CRM op mobiel. ACT! kunt u op diverse manieren gebruiken. Kijkt u van te voren welke versie het beste bij u past. Zo zijn er simpelere uitvoeringen en zeer uitgebreide!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn