Als je mocht kiezen tussen urenlang en velen maanden zweten in de sportschool of 3 hypnose sessies, waar zou je dan voor kiezen? Het is voor veel mensen een retorische vraag aangezien het antwoord voor zich spreekt. Waarom zou je je immers elke week afbeulen in de sportschool als je met 3 hypnose sessies ook kunt afvallen? Maar dan moeten die sessies wel effectief zijn en dat zijn ze zeker als je kiest voor hypnose en afvallen via Hypnose Praktijk. Het idee is eigenlijk heel simpel als het op hypnose en afvallen aankomt. Al je verlangens en gewoontes vinden hun oorsprong in de geest. Althans daar krijgen ze vorm. Als je bijvoorbeeld 1 keer een lekker taartje eet als je je depressief voelt, dan worden er bepaalde paden in de hersenen aangelegd. Daardoor ontstaat er een aanleg voor een nieuwe gewoonte. Hoe vaker je een taartje eet tijdens negatieve gevoelens, des te sterker wordt het pad in je hersenen. Dat betekent dat negatieve gevoelens al snel meteen leiden tot een impuls om een taartje te eten. Op den duur ga je zelfs taartjes eten als je je prima voelt, omdat je verlangt naar het positieve gevoel dat je associeert met een taartje. Je denkt wellicht dat het puur gaat om de lekkere smaak, maar er gebeurt op de achtergrond dus veel meer. Dit is slechts een voorbeeld om aan te tonen dat je vaak een soort speelbal bent van eigen aangeleerde gewoontes en gedragingen. Via hypnose kun je deze gewoontes als het ware resetten. Als je merkt dat je elke dag veel te veel verlangt naar ongezond voedsel, naar suikerrijk voedsel en vele andere etenswaren die je gewicht negatief beïnvloeden, dan kun je dat via drie hypnose sessies verhelpen. Zo kun je bijvoorbeeld via hypnose je maagband verkleinen. Daarna kun je dankzij de hypnose dus afvallen. Je kunt immers minder eten omdat je hersenen denken dat de maag vol is. Daardoor neem je het hongergevoel weg en heb je minder lust om jezelf vol te proppen. Maar je kunt ook je lust naar suiker wegnemen via hypnose. Het is dus een zeer effectieve methode om via hypnose af te vallen. Uiteraard kun je deze hypnose combineren met sporten en gezonde voeding, maar het is altijd fijn als de basis van alle problemen wordt weggenomen. Dan kun je immers ook veel gerichter werken aan een gezond gewicht, want je wordt niet telkens in de verleiding gebracht. Deze verleiding is er simpelweg niet meer dankzij de hypnose.

Kom naar Hypnose Praktijk zodat je via hypnose kunt afvallen

Als je via Hypnose wilt afvallen of hier een begin mee wilt maken, dan kun je een afspraak maken bij Hypnose Praktijk. Op de site van hypnose-praktijk.nl vind je de nodige informatie over de sessies zelf en contactinformatie voor het maken van een afspraak. Je ziet op de site direct dat je ook van hypnose gebruik kunt maken bij andere problemen zoals: 

  • Alcohol verslaving
  • Anorexia 
  • Plankenkoorts

Al na drie sessies resultaat!

Zoals gezegd kun je al na drie sessies hypnose gaan afvallen. Dat betekent dat via hypnose afvallen ook nog eens heel goedkoop is. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn