Discprint - Cd duplicerenWilt u graag een cd dupliceren? Maar heeft uw pc geen brander meer? Dan hebben wij voor u de oplossing want u kunt hier vanaf een bepaald aantal cd’s bij ons uw cd komen dupliceren. Dat betekent natuurlijk dat u het aan ons overlaat en daar doet u dan ook zeker goed aan want bij ons krijgt u absoluut waar voor uw geld. Waarom zou u uw cd laten dupliceren? Wie luistert er nog naar dit format? Een goede en terechte vraag. Want het gebruik van een vergelijkbaar medium, de cd-rom, lijkt sowieso zijn beste tijd gehad te hebben. Enkel verstokte gamers ziet u er nog mee en eventueel als oefenmateriaal als u met een studie bezig bent. De cd is vooral in gebruik als muziekdrager en is in de jaren tachtig ontstaan en beleefde zijn hoogtepunt in de jaren negentig. Daarna werd het wat minder en nam de mp3 het over. En tevens nam, wonder boven wonder, de elpee het weer een beetje over terwijl de cd dit aanvankelijk verdrongen had. Elpees hebben dan ook iets mythisch als was het alleen al vanwege de grote hoes en het mooie analoge geluid. Maar onderzoek geeft ook wel uitgemaakt dat het voor het menselijk oor moeilijk te onderscheiden is of naar een elpee of cd luistert. Dupliceren van de cd is dan ook zeker iets dat we aanraden als u een bandje bent gestart. In deze tijd is namelijk ook dit medium weer aan het terugkomen. Misschien zijn mensen mp3’s een beetje zat net als het illegaal downloaden. Dit wordt ook steeds meer strafbaarder gemaakt. Wij denken dan ook dat het cd dupliceren in de toekomst weer in de lift komt te zitten. Dat merken we nu al wel een beetje doordat de opdrachten bij ons nog altijd toenemen en daar zijn we uiteraard enorm blij mee.

De cd dupliceren, laat het aan ons over

Wij van discprint.nl zijn van alle markten thuis. Uw cd dupliceren? Geen probleem maar voor hetzelfde geld gaan we zelfs uw eerste cd voor u persen. Die eerste persing komt vast en zeker bij u aan de muur te hangen want dat is dan toch ook zeker iets om apetrots op te zijn. Dus niet alleen voor het cd dupliceren kunt u bij ons aankloppen. Onze persen kunnen zodanig worden afgesteld zodat u ze kunt gebruiken voor onder andere:

  • Het cd dupliceren en persen
  • Maar ook dvd’s kunnen we op die manier persen en kopiëren
  • USB-sticks kunnen ook door ons op maat gemaakt worden. U kunt ze laten bedrukken met uw logo of slagzin en weggeven aan relaties
  • We kunnen trouwens nog veel meer spullen voor u bedrukken zodat u ze kunt gebruiken als relatiegeschenk. Denkt u hierbij aan kopjes, T-shirts en pennen.

Dat betekent natuurlijk niet dat u naar ons toe hoeft te komen voor het cd dupliceren. Dat hoeft gelukkig niet. Wel hebben we de originele cd nodig of uw audiobestanden. Dan kunt u het cd dupliceren en persen gerust aan ons overlaten. Wilt u dan ok uw eerste album uitbrengen? Komt u dan bij ons en lat uw cd dupliceren. Wij zijn van geen kleintje vervaard en krijgen grote opdrachten minstens zo snel af als kleine opdrachten. Zo kunt u klein beginnen, laten we zeggen 300 geperste cd’s maar als u meteen 300000 wilt hebben dan draaien we onze handen daar ook niet voor. Het cd dupliceren is voor ons dan ook een peulenschil. Uw hoes kunt u trouwens ook door ons laten uitwerpen. Geeft u maar aan wat u er op wenst en stuur uw foto’s en gegevens door. Dan maken we vast enkele schetsen voor u en gaat u met de mooiste akkoord. Dan krijgt u na het cd dupliceren niet alleen losse schijfjes maar ook de hoesjes met omslag en al aangeleverd en kunt u het weer gaan verkopen.

Bij ons krijgt u waar voor uw geld

Zo ziet u maar weer dat het cd dupliceren een taak is die u het beste uit kunt besteden. We hopen van harte dat u dan ook eens op onze website komt kijken. Wilt u dus uw cd dupliceren maar kijkt u liever de kat uit de boom? Dan raden we het u aan om eerst wat meer informatie in te winnen. De site biedt daartoe veel mogelijkheden. Een kleine hoeveelheid laten persen is een goed idee en het aanvragen van een offerte raden we tevens zeer aan. Dan wet u wat het u gaat kosten per cd, hoe lang het duurt voordat we er mee klaar zijn en u het door kan verkopen en hoe u dit het beste kunt combineren met een van onze andere services. Het is vervolgens geheel aan u om de bestelling aan te passen. Vul dan ook vandaag nog het formulier in, bel Datamax eens op of stuur ons een e-mail. Onze klantenservice laat nooit lang op zich wachten. Een cd dupliceren hoeft helemaal niet duur te zijn en de winst die u opstrijken kan na het verkopen van uw cd’s aan platenwinkels of aan particulieren zal vele malen meer zijn dan een eenmalige investering bij ons. Dus tel uit uw winst en laat het cd dupliceren aan ons over. Als u dit zelf gaat doen dan bent u weken bezig en kost het u alsnog veel geld doordat u nu al die lege schijfjes zelf moet gaan kopen. Daar is echt geen beginnen aan!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn