Iedereen die graag op campervakantie wil, maar zelf nog geen camper heeft, kan altijd een camper huren. Bijvoorbeeld bij Camperhuren.nl. Hier vind je luxe, comfortabele campers van 2 tot 6 personen. Alle campers van Camperhuren.nl zijn van alle gemakken voorzien. Standaard heb je de beschikking over een volledige inventaris, een luifel en een fietsendrager. Verder hebben de campers cruise control en hebben ze een heerlijk zit- en slaapcomfort. Raak je tijdens de vakantie gehecht aan je gehuurde camper? Aan het eind van het seizoen zijn de huurcampers te koop.

Via CamperHuren.nl kun je allerlei formaten en soorten campers huren, dus ook hele luxe. Dit verhuurbedrijf biedt je hele aantrekkelijke voorwaarden en ze zijn dan ook niet voor niets heel populair onder mensen die een camper huren. Een paar redenen daarvoor zijn:

  • Ze hebben meer dan 35 luxe campers in hun assortiment
  • Deze zijn allemaal zeer compleet uitgerust
  • Je rijdt er alle kilometers vrij mee
  • Ze bieden 24/7 klantenservice tijdens jouw reis

Onze ervaring

Tja ik weet niet of een camper huren voor ons een goede stap is geweest. We zijn er namelijk nogal hebberig van geworden. We hebben in een week tijd veel meer gezien en gedaan dan dat we met onze caravan zouden hebben gedaan.

Optuigen en aftuigen voor zover je daar überhaupt van kunt spreken met een camper is gewoon echt veel makkelijker. We waren meestal binnen 10 minuten weg. Het dwingt je ook alles opgeruimd te houden zodat je snel kunt vertrekken.  Toen we de camper net gingen huren vond ik het echt wel even spannend om er mee te rijden maar dat went echt heel snel. Je bent korter en wendbaarder maar toch groter waardoor medeweggebruikers meer rekening met je houden.

Ook qua comfort en luxe wint de luxe camper van Camperhuren.nl.nl het by far van onze caravan. Dat is misschien ook niet helemaal eerlijk want onze caravan is al 20 jaar oud en de camper was pas 2 jaar oud. Wel merk je dan dat bijvoorbeeld de isolatie echt een stuk beter is wat het een stuk meer behaaglijk maakt. Zeker wanneer je, zoals wij, in het vroege voorjaar er op uit trekt.

Wel moeten we wennen aan het altijd je huis bij je hebben. Dus ook wanneer je gaat boodschappen of even een stad wilt bezichtigen. Parkeren op de parkeerplaats bij de supermarkt ging prima maar even snel tussendoor een boodschap halen is lastiger.  Daarvoor zou je dan toch een fiets moeten meenemen of wat meer moeten plannen. Een camper huren was voor ons een mooie manier om dit voor onszelf eens op een rij te zetten en te ervaren. Eigenlijk zouden we wel zo’n luxe camper willen zoals we nu gehuurd hebben maar dat is toch een flinke investering en de flexibiliteit voor de kleine  uitstapjes houdt ons ook nog een beetje tegen. Dus daar moeten we nog even over nadenken.

Huur je camper bij camperhuren.nl

Voorlopig gaan we nog even met onze caravan op pad en sparen we verder. Ondertussen gaan we ook nog eens aan het rekenen of het jaarlijks huren van een camper bij bijvoorbeeld Camperhuren.nl voor twee weken uiteindelijk niet goedkoper is en meer flexibiliteit geeft dan er zelf één kopen.  Ik raad een ieder in ieder geval van harte aan om een camper te huren bij Camperhuren.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn