In jouw huis wil je natuurlijk altijd kunnen genieten van een huiselijk gevoel en geuren dragen daar zeker aan bij. Kies voor de producten van Bridgewater om ervoor te zorgen dat jij je echt thuis voelt. We realiseren ons vaak te weinig hoe belangrijk geur voor ons is. Maar als je bijvoorbeeld denkt aan iemand die overleden is, dan zul jij je waarschijnlijk nog heel goed kunnen herinneren hoe deze persoon rook. En hetzelfde geldt ook omgekeerd, soms ruik je ergens een luchtje en zie je opeens een bepaald persoon in je gedachten tevoorschijn komen. Het is dan ook niet voor niets dat veel mensen al geurtjes van Bridgewater gebruiken. Niet alleen je meubels en inrichting, maar ook de geur dragen bij aan de sfeer en aan het je thuis voelen. Welke geuren hebben dit effect op jou? Geef jij de voorkeur aan iets fris, zoals citrus? Of kies je liever voor iets ontspannends, zoals lavendel? Ieder heeft zo zijn of haar eigen favorieten en het is zaak om iets te vinden waar jij en de anderen die in jouw huis wonen zich goed bij voelen. Door het ruime aanbod van Bridgewater zul je bij dit merk altijd wel iets kunnen vinden wat jou aanspreekt.

Bridgewater biedt veel keus

Op wat voor manier biedt Bridgewater jou als klant nu veel keus? Dat doen ze op verschillende manieren, in de eerste plaats door jou heel veel verschillende geuren aan te bieden. Je kunt dan denken aan opties als:

  • Afternoon Retreat
  • Kiss in the Rain
  • Let’s Celebrate
  • Sweet Summer Tea
  • Carnival Ride
  • Lavender Lane

En dit is slechts een kleine selectie van de vele mogelijkheden die zij te bieden. Door deze ruime collectie kun je bij hen altijd wel een geurtje vinden dat echt goed bij jou past, waar jij je prettig bij voelt. Een andere manier waarop Bridgewater veel keus biedt, is het soort producten dat zij aanbiedt. Waar andere fabrikanten vaak enkel kiezen voor geurkaarsen of geurzakjes, kun je bij hen naast deze twee opties ook nog kiezen voor wax bars, geurolie, geurstokjes, roomspray en auto luchtverfrisser. Zo kun je dus altijd een product kopen dat voor de betreffende ruimte geschikt is. Je wilt op de wc immers geen kaarsjes laten branden, terwijl dit in de woonkamer wel heel leuk kan zijn. Zo biedt Bridgewater dus niet alleen voor iedereen een geschikte geur, zij bieden ook voor iedere situatie een geschikt product.

Online kopen

In verschillende winkels kun je artikelen van Bridgewater vinden, maar vaak is de keus beperkt. Ze hebben dan slechts een paar geurvarianten in hun assortiment opgenomen of je kunt alleen de kaarsjes en zakjes bij hen kopen. Dat is natuurlijk jammer, helemaal als je weet dat er op zich zo heel veel mogelijkheden zijn. Gelukkig kun je online uit een zeer ruime keus aan mogelijkheden kiezen, als je kiest voor het winkelen bij Bridgewater Candle Company Webshop. Niet alleen bieden zij een zeer ruime keus, je kunt bij hen ook op verschillende manieren in het assortiment zoeken. Zo kun je direct zoeken op jouw favoriete geur of op een soort product. Weet je nog niet zeker wat je wilt hebben, dan kun je ook op geurcategorie zoeken, zoals fris, bloemig of bosachtig. Leuk is dat je bij deze webwinkel ook terecht kunt voor verschillende accessoires van Bridgewater, die het gebruik van hun artikelen eenvoudiger maakt. Je kunt dan denken aan branders voor wax bars, maar ook aan een linnen zakje voor het mooi ophangen van een geurzakje. Wat je dus ook zoekt van dit merk, bij Bridgewater Candle Company Webshop kun je het zeker vinden!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn