ovi-enschede - TerreinverlichtingLicht wordt alsmaar belangrijker, omdat mensen langer doorgaan met hun activiteiten. Vooral in de winterperiode waarin het minder lang licht is moeten we dus vertrouwen op kunstmatige lichtbronnen. Nu zijn we allemaal bekend met de lichtbronnen in huis met lampen en dergelijke. In de winter maken we het vaak gezellig met kaarslicht en in de zomer proberen we het aandoen van de lampen zo lang mogelijk uit te stellen. Op het moment dat de zon verdwijnt, hebben we immers nog 8 minuten aan restlicht en daarna zet de schemer in. Als het hoogzomer is dan hoeven we de lampen nauwelijks aan te zetten, maar in de winter moeten ze om 5 uur al aan.  Dit betreft allemaal de huiselijke omgeving, maar natuurlijk hebben we ook licht nodig als we een partijtje voetbal of tennis spelen. Hiervoor hebben we speciale terreinverlichting nodig. Dit geld overigens ook voor bedrijven met grote werkplaatsen of binnenplaatsen waar ook in het donker nog gewerkt wordt. Ben je dus verantwoordelijk voor dergelijke terreinen, dan is het goed om te weten dat je terreinverlichting tegenwoordig gemakkelijk online kunt bestellen. Een partijtje tennis speelt toch wel zo fijn als de baan goed verlicht wordt. Hiervoor heb je dus, net als bij een voetbalveld, terreinverlichting nodig die de banen en de velden verlicht vanuit alle 4 hoeken. Op deze manier wordt het licht mooi egaal verspreid en heb je niet te maken met vervelende schaduwvelden en blinde vlekken. Voor mensen die op een werkplaats werken, denk bijvoorbeeld aan een garage waar ook na zonsondergang nog aan de auto’s wordt gewerkt zowel in als buiten de garage, is het fijn als er gebruik wordt gemaakt van de juiste terreinverlichting. Dus als je niet precies weet hoe het allemaal in z’n werk gaat betreffende de installatie van terreinverlichting, maak je dan geen zorgen. Hieronder kun je alles lezen over hoe het een professioneel bedrijf als ovi-enschede.nl alles aanpakt. Belangrijk om te weten is dat je zelf geen omkijken hoeft te hebben naar de hele gang van zaken. Als je in zee gaat met een bedrijf als OVI Enschede, dan worden alle zorgen wat betreft de installatie van de terreinverlichting uit handen genomen. Het is natuurlijk erg handig om zoiets groots als terreinverlichting over te laten aan de mensen die precies weten wat er bij komt kijken. Dat is natuurlijk ook efficiënt, want je wilt ook niet al te veel tijd kwijt raken aan de installatie van terreinverlichting. Als je bijvoorbeeld eigenaar bent van een tennisvereniging of verantwoordelijk bent voor het onderhoud ervan, dan is het wel zo fijn als terreinverlichting rap geïnstalleerd kan worden, zodat de tenniswedstrijden snel weer hervat kunnen worden.

De installatie van terreinverlichting bij ovi-enschede.nl

De installatie van de terreinverlichting via OVI Enschede gebeurt via een zogenaamd turn-key project. Dit wil zeggen dat OVI Enschede alles van begin tot eind verzorgt. Je hoeft dus niet met verschillende bedrijven in zee te gaan. Als je terreinverlichting nodig hebt dan kan OVI Enschede alles verzorgen, vanaf het ontwerpfase tot en met de onderhoudsfase. Je kunt zelf zoveel bij dit proces betrokken zijn als je zelf wil. Het is echter niet nodig om betrokken te zijn, dus je kunt ook gewoon de volledige installatie over laten aan de professionals die ervoor zorgen dat alles goed komt. In de tussentijd kun jij je gewoon met de zaken bezig houden waar je je gebruikelijke mee bezig houdt. Alle zorgen worden je dus uit handen genomen. OVI Enschede is een bedrijf dat op landelijke basis opereert, dus waar je ook gelokaliseerd bent in Nederland, OVI Enschede kan je uit de brand helpen met de terreinverlichting. Verder is het ook goed om te weten dat OVI Enschede goed de Europese normen in de gaten houdt. Op deze manier weet je zeker dat de terreinverlichting aan alle wettelijke eisen voldoet. Je hebt dus achteraf geen gedoe met de gemeente. Verder zijn alle componenten waaruit de terreinverlichting bestaan van uitermate hoogwaardige kwaliteit en alles voldoet aan de strengste eisen op het gebied van constructie en lichttechniek. Het genoemde onderhoud is overigens niet eenmalig. Elk jaar vindt er onderhoud plaats, zodat je zeker weet dat je geen problemen zult krijgen met de terreinverlichting. Dit zorgt uiteraard ook voor een langere levensduur van de terreinverlichting.

Contact met OVI Enschede

Wil je meer weten of heb je vragen betreffende de verlichting voor jouw terrein, dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen. Dit kan op verschillende manieren. Allereerst kun je uiteraard gewoon contact opnemen met een medewerker van de klantenservice. Zij zitten altijd voor je klaar om je direct antwoord te geven op al je vragen. Ook als je wil weten wat de mogelijkheden zijn en of OVI Enschede iets voor jou kan betekenen, dan kun je geheel vrijblijvend contact opnemen met een medewerker van de klantenservice. Heb je een uitgebreide vraag dan kan het ook handig zijn om een email te sturen. Hierin kun je dan precies uiteenzetten wat je vraag is met alle details die nodig zijn. Vervolgens kan een medewerker van OVI Enschede dan ook prima uitleggen in een gedetailleerde email wat de situatie is en wat er gedaan kan worden. Hoe je contact opneemt is uiteraard aan jezelf. Als je liever direct persoonlijk contact hebt, dan kun je natuurlijk gewoon bellen. Heb je er juist een hekel aan om te bellen, dan is het handiger om een email te sturen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn