Wil jij je huis een nieuwe uitstraling geven? Overweeg dan eens het vervangen van Binnen & Buitendeuren! Er zijn veel punten waar mensen aan denken als zij nadenken over het veranderen van hun woning. Zo zullen zij misschien voor een ander behang of voor een andere kleur verf kiezen op de wanden. Ook het vervangen van diverse woonaccessoires is iets wat regelmatig gedaan wordt. En zelfs nieuw meubilair is voor veel mensen een optie. Maar de Binnen & Buitendeuren, daar wordt eigenlijk nooit over nagedacht. Terwijl dit toch best beeldbepalende elementen in huizen zijn. Als bezoeker is de deur immers het eerste waar je eigenlijk echt goed naar kijkt, je staat hier immers een tijdje voor terwijl je wacht totdat de bewoner op de deurbel gereageerd heeft. De kleur hiervan kan dan veel uitmaken, net als de stijl. Deze bepalen samen echt de uitstraling van de entree van jouw woning. Dit moet niet alleen passen bij jouw eigen smaak, maar ook bij de stijl van het pand. Een heel modern onderdeel toevoegen aan een monumentaal pand is bijvoorbeeld niet heel erg passend. Je kiest dus niet zomaar even Binnen & Buitendeuren uit, hier moet echt even over nagedacht worden.

Verschillende soorten Binnen & Buitendeuren

Omdat je natuurlijk niet zo heel vaak je Binnen & Buitendeuren zult vervangen, is het verstandig om je tijd te nemen als je dit wel wilt gaan doen. Kijk eens op je gemak rond naar welke mogelijkheden er allemaal zijn en inventariseer wat jij mooi vindt en wat juist niet. Inventariseer dan ook wat past bij jouw woningstijl, zodat het er een mooi match mee vormt. Kies jij bijvoorbeeld voor massieve Binnen & Buitendeuren? Deze kunnen een gevoel van bescherming geven, van knusheid en gezelligheid omdat ze hiermee de buitenwereld buitensluiten. Maar je kunt natuurlijk ook juist kiezen voor exemplaren met ramen er in. Die geven jou de mogelijkheid van meer licht en van zien wat er in een andere ruimte gebeurt, zonder dat hiervoor de deur hoeft te openen. Ook kun je zo goed zien wie er staat te wachten als je de deurbel gehoord hebt. Bovendien kunnen bijvoorbeeld glas in lood raampjes ook ontzettend sfeervol zijn en veel stijl toevoegen. In bepaalde woonstijlen was het heel gebruikelijk om hiervoor te kiezen en het is dan mooi om een dergelijk element ook terug te laten keren in jouw Binnen & Buitendeuren.

Passend design bij interieur

Wil jij er zeker van zijn dat de Binnen & Buitendeuren passen bij jouw huis? Maak dan gebruik van de designer functie op de website van Hubo. Het is natuurlijk altijd lastig om zelf een inschatting te maken van wat mooi zal lijken of wat juist niet. Met de hulp van hun designer functie kun je hier een goed beeld van krijgen. Hoe werkt dit?

  • je uploadt een foto van jouw interieur
  • je plaatst er verschillende soorten deuren in
  • je bekijkt welke variant het meest geschikt is

Zo is de kans dus een stuk groter dat je de juiste keus maakt als je nieuwe Binnen & Buitendeuren gaat bestellen! Je krijgt immers als het ware al een voorproefje van hoe het bij elkaar past. Doordat je bij deze zaak bovendien uit een heel groot assortiment kunt kiezen, kun je ook zeker iets vinden wat geheel aansluit bij jouw wensen. Of dit nu een moderne of klassieke stijl is, met of zonder ramen, er is echt heel veel bij hen mogelijk! En vergeet ook zeker niet het effect van een andere kleur! Zoek je nieuwe Binnen & Buitendeuren, dan moet je dus zeker eens bij Hubo kijken! Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn