Er is de laatste jaren steeds meer aandacht voor mensen die leiden aan contactstoornissen. Dat betekent dat er dus ook steeds meer mensen nodig zijn om deze doelgroep te begeleiden of om ze te behandelen. Het is daarom goed om te weten dat u via onze site, u zich kunt inschrijven voor een autisme opleiding. In deze korte tekst willen wij u daar graag iets meer over vertellen. Wanneer u bij ons een autisme opleiding komt volgen, zult u hier alles leren over de stoornis. Het is namelijk zo dat de belevingswereld van iemand met autisme heel anders is dan die van mensen die niet aan deze aandoening lijden. Wij zullen u tijdens de autisme opleiding alles leren over hoe het brein van iemand met deze aandoening functioneert en wat u kunt doen om hem of haar te helpen om zijn of haar leven zo aangenaam mogelijk te maken. De autisme opleiding is al sinds jaren heel erg geliefd en dat is natuurlijk niet zonder reden. Steeds meer mensen vinden het belangrijk om een autisme opleiding te volgen zodat zij hun cliënten nog beter kunnen helpen. Wij willen u dan ook graag uitnodigen om een keer meer informatie te komen inwinnen over de autisme opleiding. Wij staan ook altijd voor u klaar om u persoonlijk op de hoogte te brengen van de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Bij ons wordt u altijd onderwezen door professionals die het klappen van de zweep kennen. Zij weten precies wat belangrijk is om te doen en om te laten bij mensen met autistische kenmerken. Schrijf u daarom vandaag nog in voor onze autisme opleiding en dan kunt u binnenkort al beginnen. Wij hopen dat u zich snel wilt komen inschrijven via onze site Rino.nl.

Onze EMDR opleiding is ook nog steeds beschikbaar

Veel mensen die de naam van onze website horen, Rino.nl, associëren dit gelijk met onze EMDR opleiding. Deze geven wij namelijk al vele jaren op rij. Tijdens de EMDR opleiding leert u alles over deze behandelmethode die de laatste jaren steeds meer wordt toegepast. Aan de hand van geluiden begeleidt u de cliënt weg van zijn of haar trauma. De EMDR opleiding is zeer geliefd omdat emdr als zodanig heel erg efficiënt is. U zult zien dat wanneer u de EMDR opleiding volgt, u al heel snel mensen kunt gaan helpen. Deze EMDR opleiding is daarom ook zeer geschikt voor mensen die momenteel al cliënten ontvangen. Wanneer u de EMDR opleiding heeft afgerond, kunt u mensen met trauma’s behandelen. U zult merken dat zij hier heel veel baat bij kunnen hebben. Het veranderen van vaste patronen in de hersenen is namelijk een van de belangrijkste manieren om een traumatische ervaring te verwerken. Wanneer u bij ons onze EMDR opleiding komt volgen, bent u zeer goed in staat om deze doelgroep goed te hulp kunnen schieten. Geef u daarom vandaag nog op voor dit traject via Rino.nl. Wij hebben nog plaatsen vrij voor deze opleiding dus wij hopen dat wij u snel mogen verwelkomen.

Heeft u nog vragen?

Wilt u graag meer over onze mogelijkheden en onze cursussen lezen? Dan nodigen wij u van harte uit om een keer naar Rino.nl te komen kijken. Hier kunt u namelijk:

  • een overzicht vinden van onze opleidingen
  • meer lezen over de docenten die u tijdens de opleiding zullen onderwijzen
  • uw toekomstige lesmateriaal bekijken

Wij hopen dat u snel een keer naar Rino.nl wilt komen kijken. Wij leren u graag wat u nodig heeft om uw cliënten goed te kunnen helpen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn