Al een paar jaar organiseer ik kleine muziekevenementen door het land. Eigenlijk ben ik hier bij toeval mee begonnen, want ik had nooit de ambitie om dit te doen. Er was een jaarlijks muziekevenement in de stad waar ik vandaan kom en daar ben ik vele jaren terug begonnen als vrijwilliger achter de bar. Het evenement was gratis, bezoekers hoefden alleen voor het drinken en eten te betalen. Ik deed dat een paar jaar, totdat een vriend van mij vroeg, of ik niet wilde helpen met de organisatie. Het organiseren zou veel meer werk zijn en we moesten daarvoor regelmatig voor vergaderen. Ik had die periode veel tijd over, dus ik vond dat toen niet erg. Ik vond het organiseren van dat evenement zo leuk, dat ik besloot om het de jaren daarna te blijven doen. Elke keer kreeg ik een belangrijkere rol en meer verantwoordelijkheid, ik heb daar al die jaren veel geleerd. Ik vond het altijd ontzettend leuk om uiteindelijk het eindresultaat te zien en mensen te zien genieten van de muziek en de gezelligheid. Blijkbaar viel mijn werk op, want ik werd gevraagd of ik dit soort werk wilde doen voor een groter evenement. Ik kreeg hierbij een leuke vergoeding voor het werk. Dat heb ik een aantal evenementen gedaan en ben daarna voor mijzelf begonnen. Nu organiseer ik diverse feesten zelf en vind het erg leuk om te doen. Ik kan nu echt al mijn ideeën doorvoeren en heb een heel team dat mij helpt met het organiseren. Eerst organiseerde wij alleen feesten in het noorden van het land, maar de laatste tijd zoeken we nieuwe locaties. Een paar maanden geleden verzorgden wij een evenement in de omgeving van Eindhoven en daar waren wij erg tevreden over. We hadden alleen in het begin moeite om goede beveiliging in Eindhoven te vinden. Voor een evenement is de beveiliging erg belangrijk, het moet vaak van de gemeente, maar het is ook beter voor de bezoekers. Voor dit evenement moesten we van de gemeente ook beveiliging in Eindhoven regelen.      

AV Security verzorgt onze beveiliging in Eindhoven

Aangezien het de eerste keer was dat we een evenement in deze regio organiseerden, kenden wij geen bedrijf dat de beveiliging in Eindhoven kon verzorgen. Het is beter om een lokaal bedrijf te gebruiken, omdat die vaak een groot netwerk hebben van mensen in de buurt. We wilden graag een bedrijf dat de totale beveiliging in Eindhoven op zich kon nemen. Dit was bijvoorbeeld de entree controle, controle rond de podiums en op het terrein, dit was ook een van de eisen van de gemeente. Een contactpersoon bij de gemeente raadde avsecurity.nl aan voor de beveiliging in Eindhoven. Die hadden dit al gedaan op verschillende evenementen en wisten precies hoe ze dit moesten aanpakken. Ik nam contact op met dit bedrijf en ze konden aan al onze wensen voldoen. We konden een goede deal met ze maken en besloten om met ze samen te werken.

Een goede samenwerking met AV Security

Vanaf het begin was de samenwerking met AV Security goed. Ze hadden als goed voorbereid en wisten precies wat er komt kijken bij de beveiliging in Eindhoven van een evenement. Ze zijn gecertificeerd door het ministerie van Justitie en dat is duidelijk terug te zien in de kwaliteit die ze leveren. Voor beveiliging in Eindhoven is AV Security een goede partner

  • Ze hebben veel ervaring in het beveiligen van evenementen
  • Ze kunnen verschillende onderdelen van de beveiliging op zich nemen
  • Ze zijn gecertificeerd door het ministerie van Justitie
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn