Simbeton - BetonplatenZoals u vast wel weet is het in veel gevallen zeer handig om betonplaten te gebruiken. Voor veel bedrijven is het de ideale manier om bijvoorbeeld toegangswegen of parkeerplekken aan te leggen. De betonplaten zijn namelijk snel gelegd en een stuk goedkoper dan veel andere methoden en materialen. Als er bijvoorbeeld asfalt moet worden gelegd dan lopen de kosten al snel op. Het gebruik van gegoten beton kost veel meer tijd en heeft vaak enige vorm van fundering nodig. Betonplaten zijn dus ideaal zowel voor particulieren als voor bedrijven om snel een zeer stevig stuk weg aan te leggen of om bijvoorbeeld een bedrijfsterrein autovriendelijk te maken. Ons bedrijf SIM beton is als geen ander gespecialiseerd in de productie en levering van betonelementen zoals bijvoorbeeld betonplaten. Wij verkopen veel verschillende soorten van dit product dus er is altijd veel keuze. Voor diverse soorten toepassingen hebben wij dus zeker het juiste product in huis. Wij houden altijd rekening met uw wensen en kunnen daarom vaak precies leveren waar u naar op zoek bent. Wij kunnen namelijk bij SIM beton ook betonplaten op maat leveren of bepaalde soorten aanpassen zodat ze precies zo zijn als u ze wilt hebben. De betonplaten zien er uiteraard zeer goed en mooi uit en zijn daarom ook esthetisch zeker een zeer goede keuze. Daarnaast besteden wij natuurlijk zeer veel aandacht aan de kwaliteit van alle producten die wij verkopen. U kunt er dan ook op vertrouwen dat alles wat wij leveren van uitstekende kwaliteit is en vele jaren mee zal gaan. Voor extra zware belasting hebben wij extra stevige betonplaten, dus als u op zoek bent naar echt ijzersterke producten dan bent u bij ons ook zeker aan het juiste adres. Voor een heel breed assortiment op het gebied van betonelementen weet u dat u nergens beter terecht kunt dan bij SIM beton. Wij kunnen altijd snel leveren omdat wij veel op voorraad hebben en kunnen uiteraard ook op maat gemaakte betonplaten binnen een korte periode bij u leveren. Kijk daarom voor alles wat wij u kunnen bieden zeker eens rond op onze uitgebreide en overzichtelijke site. Hier kunt u allerlei informatie vinden over ons bedrijf en onze producten en bijvoorbeeld ook meteen een offerte aanvragen.

Diverse soorten betonplaten beschikbaar

Om zo goed mogelijk aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen hebben wij inmiddels een zeer breed assortiment opgebouwd. Wij hebben daarom voor diverse soorten industrie, maar ook zeker voor particulieren, de perfecte producten te koop. Zowel qua eigenschappen als sterkte en dikte, maar ook zeker qua esthetiek verschillen de betonplaten van elkaar. Omdat wij veel klanten in de agrarische sector hebben is er bij ons bijvoorbeeld speciaal voor dit soort gebruik een specifiek product ontwikkeld. Deze betonplaten zijn ijzersterk zodat ook zware agrarische voertuigen hier overheen kunnen zonder schade aan te richten. Daarnaast zijn deze platen praktisch poriënvrij zodat ze lang meegaan en diverse soorten zuren en basen er zeer weinig invloed op hebben. Als u niet zeker weet welke betonplaten uit ons uitgebreide assortiment het beste passen bij uw bedrijf of bij uw woning dan is het zeker aan te raden om even contact op te nemen met ons. Door onze jarenlange ervaring in de branche en de nauwkeurige kennis van ons assortiment kunnen wij u altijd goed adviseren. Wij helpen u graag dus als u vragen heeft dan staan wij zeker voor u klaar. Ook als u bijvoorbeeld gekleurde betonplaten wilt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen ook platen leveren met een siergrind deklaag, als dit is waar u naar op zoek bent. Kijk dus vooral eens op onze website om alle mogelijkheden te bekijken of vraag ons via de telefoon of via email om de diverse opties die wij bieden. Wij verkopen onder andere de volgende soorten betonplaten:

  • Industrieplaten
  • Agrarische platen
  • Antislip platen
  • Grasbeton
  • Colore
  • Terrazo

De diverse eigenschappen verschillen per soort dus laat u goed informeren over de verschillende kwaliteiten van deze producten.

Het adres voor geprefabriceerde betonelementen

Zoals u misschien al kunt opmaken uit de bovenstaande tekst zijn wij als geen ander dé specialisten op het gebied van diverse betonelementen. Ook als u dus op zoek bent naar iets anders dan betonplaten, zoals bijvoorbeeld keerwanden of sleufsilo’s, dan zit u bij ons goed. Wij kunnen uiteraard ook een breed pakket aan producten in één keer aanbieden zodat u hier extra voordelig aan kunt komen. Wij bestaan als sinds 1958 en zijn dus als geen ander thuis in deze branche. Voor alles wat wij maken en leveren gaat op dat de kwaliteit zeer hoog is terwijl wij er alles aan doen om de prijs zo laag mogelijk te houden. Omdat wij onze eigen betonelementen maken hebben wij ook een goed zicht op de kwaliteit en daardoor kunnen wij onze klanten altijd garanderen dat deze zeer hoog is. Wij leveren voor u graag een oplossing op maat, dus twijfel vooral niet als u vragen heeft of specifieke eisen heeft. Wij zorgen er voor dat u, wat u ook wilt bestellen, altijd exact de juiste producten krijgt. Voor bijvoorbeeld de beste en sterkste betonplaten bent u bij ons aan het juiste adres. Neem daarom vandaag nog een kijkje op onze website om een idee te krijgen van de producten die wij u kunnen bieden. Voor vragen of een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen via de telefoon of de site.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn