credifin-nederland - incassobureau

Het is voor velen een nachtmerrie: de deurwaarder staat voor de deur. Wat doet u nu? Het is natuurlijk zaak om altijd uw aankopen of diensten zo spoedig mogelijk te betalen. Maar door onverwachte gebeurtenissen zoals ontslag of onverwachte uitgaves kunt u krap bij kas komen te zitten. Dat geldt niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven. In dat laatste geval zullen de schulden een stuk hoger liggen en is het verstandig om als schuldeiser een incassobureau om hulp te vragen. Als dat het geval is dan hebt u aan incassobureau Credifin een goede. Kijkt u maar eens op onze website: credifin-nederland.nl. Het kan natuurlijk gebeuren dat het u een paar maanden even niet meezit. Hopelijk kunt u bij de schuldeiser om uitstel vragen en wordt dit gehonoreerd. Als het u lukt om uw zaakjes vervolgens op orde te krijgen dan is er nog niet zoveel aan de hand. Maar lukt dit niet dan zal een incassobureau als de onze bij u langsgaan. Houdt u er trouwens tevens rekening mee dat het totale schuldbedrag zal stijgen? De schuldeiser zal er immers, geheel terecht, rente over vragen. Met die rente kunnen ze hun onkosten betalen zoals de kosten van een incassobureau. Wij willen bedrijven binnen alle sectoren helpen die te maken krijgen met wanbetalers. Het kan op de lange termijn zelfs u de kop kosten en dat mag nooit gebeuren.

Hebt u niet genoeg geld voor het incassobureau? Dan hebt u pas een probleem

Het klinkt misschien hard, maar in deze moderne tijden waarin snelheid van groot belang is, mogen bedrijven ook wel iets meer verwachten van hun klanten. Sinds men via het internet kan bestellen komt het nogal eens voor dat klanten eigenlijk niet genoeg geld hebben om te investeren in uw producten. Als u de mogelijkheid biedt om achteraf te betalen zoals via credit card, Afterpay of een factuur dan kunt u zich behoorlijke problemen op de hals halen. U kunt op de website van het incassobureau zien of het verstandig is om het bedrijf dat uw producten afneemt achteraf te factureren. We beiden een helder overzicht van hun zogenaamde kredietwaardigheid. Het is aan u om al dan niet te bepalen wat verstandig is, maar u kunt ons incassobureau om hulp vragen. We voorzien u graag van vrijblijvend advies over deze prangende vraagstukken. Hebt u het idee dat u deze dienst maar beter niet moet verlenen aan een bepaald bedrijf? Laat hen dan voortijdig betalen. Kunnen ze dat niet, dan weet u wat voor vlees u in de kuip hebt liggen.

Voor elk bedrijf bieden we een passende oplossing

Een incassobureau kan op diverse manieren uw geld terughalen. Uiteraard bespreken we de opties met u en de wanbetaler zodat er hopelijk zonder juridische tussenkomst een oplossing voor het probleem kan worden bedacht.

  • Ons incassobureau Credifin Nederland kan met de wanbetaler in gesprek gaan. We leggen uw eisen aan hem of haar voor. Hij of zij heeft wel degelijk weerspraak. Hopelijk kunnen we een afbetalingsregeling treffen zodat het voor diegene mogelijk is om in termijnen af te betalen.
  • Is dit niet mogelijk dan gaat de rente flink omhoog en krijgt de wanbetaler alsmaar grotere financiële problemen.
  • En als er dan nog steeds niet betaald wordt dan zal ons incassobureau een deurwaarder op de wanbetaler afsturen. Dat kan leiden tot een dagvaarding waar zelfs een advocaat aan te pas moet komen.

Laten we hopen dat u beiden open staat voor een goed gesprek. Wij bieden de kennis en ervaring om voor de schuldeiser te bemiddelen dus schroom niet langer maar bel en e-mail ons direct.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn