Cars4kids - SpeelgoedautoVroeger speelden we met radiografisch bestuurbare autootjes. Je reedt ze van het stoepje af en moest ze dan weer omdraaien. Sommigen konden zelfs op ruig terrein rijden. Tegenwoordig kunnen je kinderen zelf plaats nemen achter het stuur! Voor kinderen tussen de 3 en 5 produceert Cars 4 Kids speciale radiografisch bestuurbare speelgoedauto’s waar je kind urenlang plezier van zal hebben. Een bestuurbare speelgoedauto zal je kind leren hoe het is om in een auto te zitten. Je stoomt ze zo stiekem al een beetje klaar voor het rijexamen! Het is natuurlijk belangrijk dat je de juiste speelgoedauto uitzoekt. Op http://cars4kids.nl/ vind je tientallen soorten speelgoedauto’s tegen zeer betaalbare prijzen. Wat maakt een goede speelgoedauto?

  • Soft start
  • 4G RC
  • Afstandsbediening
  • Leuke gadgets

Op de eerste plaats is het handig wanneer een speelgoedauto beschikt over een techniek die “Soft start” heet. Dit wil zeggen dat de auto langzaam begint te rijden wanneer je de speelgoedauto met de afstandsbediening in beweging brengt. Dit heeft een aantal belangrijke voordelen. Zo is deze techniek veiliger voor het kind, je kunt goed om je heenkijken voordat de speelgoedauto op volle snelheid beweegt. Ook heb je meer controle over waar de auto precies heengaat. De mini BMW zal dus nooit zomaar ineens wegschieten of de weg oversteken. Je hebt altijd tijd te corrigeren. Ten tweede is deze techniek comfortabeler voor je kind. Wanneer je een speelgoedauto hebt met Soft start rijdt het kind iedere keer op een aangename manier weg. De auto zal niet schokken of spontaan beginnen met rijden. Je kindje zal het leuk vinden dat de speelgoedauto rustig optrekt en zal hiervan genieten. Wanneer je kind oud genoeg is kan hij of zij ook zelf de speelgoedauto besturen. In de auto zitten speciale pedalen waardoor het kind ook zelf aan de slag kan. Natuurlijk kun je deze pedalen uitzetten als je kindje hier nog niet klaar voor is. Een andere noodzaak voor een goede bestuurbare speelgoedauto is 2.4G RC. Dit klinkt erg ingewikkeld, maar dit is eigenlijk gewoon een speciale techniek waardoor auto en afstandsbediening beter met elkaar kunnen communiceren. Met 2.4G RC worden zowel afstandsbediening als auto op dezelfde golflengte geplaatst. Deze golflengte verspringt continue maar springt altijd alleen naar kanalen die vrij zijn. Zo blijven de afstandsbediening en de auto altijd een goede verbinding houden zonder dat dit andere radiografisch bestuurbare producten in de weg zit. Wanneer de buurjongen dus toevallig ook een speelgoedauto heeft hoef je niet bang te zijn dat je plotseling zijn auto het water in stuurt. Met de Soft start en 2.4G RC ben je altijd verzekerd van een goede ervaring wanneer jij en je kind de weg opgaan!

Speelgoedauto; afstandsbediening en gadgets

De afstandsbediening die bij de speelgoedauto wordt geleverd is van uitstekende kwaliteit. Met deze afstandsbediening kun je allerlei commando’s geven. De belangrijkste zijn natuurlijk gas geven en remmen en het draaien van de neus van de auto. Ook kun je vaak instellen op welk kanaal de afstandsbediening staat ingesteld. Met een goede controller kom je een heel eind. Het is niet fijn als je niet kunt vertrouwen op de afstandsbediening. Bij Cars 4 Kids worden daarom uitsluitend afstandsbedieningen geleverd van de hoogste kwaliteit. Deze leveren de beste prestaties en gaan lang mee op een normale set batterijen. Op verschillende auto’s kunnen ook leuke gadgets worden geïnstalleerd. Zo levert het bovengenoemde bedrijf een politieauto met allerlei toeters en bellen. Zo kan je kindje een sirene aanzetten en zwaailichten doen flikkeren. De speelgoedauto maakt zelfs muziek! Om je kindje echt in luxe te laten opgroeien heeft dit model speelgoedauto zelfs een aansluiting voor een MP3 speler. Zo kan je kind naar muziek luisteren wanneer hij of zij over de weg scheurt. Sommige modellen hebben meerdere motoren en kunnen daardoor rijden op verschillende snelheden. Natuurlijk heb je hier zelf controle over. Ook kunnen bij sommige types de deuren open en dicht en kunnen deze deuren zelfs met een sleutel op slot worden gedaan. Alles om de ervaring van het kind zo natuurgetrouw mogelijk te maken! De maximum snelheid van een standaard speelgoedauto ligt tussen de 3 en 6 kilometer per uur. Dit is een rustig wandeltempo; je hoeft dus niet bang te zijn dat je kindje zich bezeert tijdens het spelen met het apparaat.

Een geweldig cadeau!

Je kind zal het helemaal geweldig vinden om plaats te mogen nemen in een speelgoedauto. Je zult hem of haar zichtbaar zien genieten terwijl ze alle leuke functies van de auto uitproberen. Wanneer ze oud genoeg zijn zullen ze zelf het heft in eigen hand nemen en zelf de pedalen gaan bedienen. Er komt voor iedere ouder een moment om het kind zelf te laten ontdekken! Op http://cars4kids.nl/ vind je tientallen modellen speelgoedauto’s in diverse prijscategorieën. Hoe meer functies het wagentje heeft, hoe meer je betaalt. De site verkoopt niet alleen bestuurbare auto’s maar ook loopauto’s voor de allerkleinsten. Je hebt al een speelgoedauto vanaf ongeveer 100 euro! Je zoon of dochter mag deze geweldige ervaring eigenlijk niet missen! Wanneer je een bestelling plaatst is deze binnen een paar werkdagen in huis. Cars 4 Kids werkt met een eigen magazijn waardoor de levertijd van de artikelen aanzienlijk verkleint kan worden! Betalen kan op allerlei manieren. Je zit dus niet vast aan één betalingsmethode. Natuurlijk kun je betalen met iDEAL, maar ook PayPal en contante betaling zijn geaccepteerd. Hoe je ook wilt betalen, je hebt tal van mogelijkheden! Neem vandaag dus een kijkje op de site en bestel snel!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn