Wanneer u graag echt iets bijzonders in huis wilt halen, kunt u een keer bij ons op de site komen kijken naar de mogelijkheden die wij van Meubelmakerij-Fundi.nl u allemaal te bieden hebben. Wij kunnen namelijk voor u meubels op maat maken wanneer u daar behoefte aan heeft. Het enige wat wij nodig hebben is een idee van wat u ongeveer zou willen. Wij werken meestal aan de hand van een schets die onze klanten hebben meegebracht en die werken wij vervolgens uit tot een plan waar wij goed mee kunnen werken. Wij doen altijd ons best om meubels op maat te maken en wij hebben in de afgelopen jaren al heel veel mensen mogen helpen die bij ons graag meubels op maat wilden laten maken. Mocht u dus bijvoorbeeld graag een mooie tafel willen, maar kunt u er maar niet een vinden die aan uw wensen voldoet, laat hem dan bij ons produceren. Wij kunnen alles voor u maken en wij kunnen het ook in iedere gewenste vorm maken. Onze mensen beschikken allemaal over zeer veel kennis en hebben al vele jaren ervaring in het vak. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen ontvangen zodat u alvast een beetje een indruk kunt krijgen van wat wij in de loop der jaren voor onze klanten hebben mogen maken. U zult meteen zien dat wij van vele markten thuis zijn. Wij kunnen u meubels op maat leveren en daarmee bedoelen we dat u bij ons een kast, een bed, een tafel of alles wat u maar nodig heeft in huis, kunt bestellen. Wij garanderen u altijd dat u een goede voorstelling krijgt van wat u kunt verwachten alvorens wij aan het werk gaan. Kom snel een keer informeren naar al onze mogelijkheden en bekijk onze site Meubelmakerij-Fundi.nl.

Wij werken altijd met duurzaam hout voor onze meubels op maat

Wij vinden het heel erg belangrijk dat wij met goede materialen werken. Dat betekent dat wanneer u bij ons meubels op maat bestelt, wij u altijd zullen voorzien van duurzaam hout. Wij houden namelijk van hout en wij zijn daarom van mening dat wij het ons niet kunnen veroorloven om gebruik te maken van tropisch hout. Dit hout wordt namelijk gekapt ten koste van veel tropisch regenwoud en daarmee vernietigen wij dit unieke stuk natuur in rap tempo. Dat willen wij niet aanmoedigen wanneer mensen bij ons meubels op maat komen laten maken en vandaar dat wij voor het meubels op maat laten maken altijd werken met duurzame houtsoorten. Deze komen altijd uit Europa en wij weten ook de achtergrond van dit hout. Hierdoor kunnen wij u een product aanbieden dat geen schade heeft berokkend aan het milieu. Daar hechten wij belang aan en wij hopen dat u hier ook uw voordeel mee wilt doen. Wij leveren u graag een meubels op maat en zullen daarbij ook kijken hoe wij het milieu daarbij het minst kunnen belasten. Wij denken namelijk ook graag aan de komende generaties.

U krijgt van ons altijd een uniek meubelstuk gepresenteerd

Wij vinden het altijd leuk om de klant zijn of haar meubels op maat te presenteren. Het is namelijk altijd leuk om te zien hoe tevreden de klant is en hoe leuk het is om iemand een meubelstuk aan te kunnen bieden waar er geen tweede van te vinden is. Kortom:

  • wij kunnen alle soorten meubels voor u maken
  • wij werken altijd met duurzame houtsoorten om het milieu te ontlasten
  • u krijgt bij ons altijd een geheel uniek meubelstuk gepresenteerd
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn