Bent u opzoek naar een horeca vaatwasser? Dan bent u bij horecaworld aan het goede adres. Het bedrijf heeft een ruim assortiment aan horeca-apparatuur. Zo biedt het bedrijf diverse merken en prijsklassen aan. Belangrijke criteria voor het bedrijf zijn veiligheid, gemakkelijke bediening en topprestaties. Het is belangrijk dat u als horeca ondernemer op uw apparatuur kunt vertrouwen. Het bedrijf ziet de klant als partner en heeft als taak om de partner te voorzien van de beste apparaten. 

Horeca vaatwasser

Voor een horeca vaatwasser kunt u terecht bij het bedrijf. De meeste restaurants hebben vaak afwasmedewerkers in dienst om de vieze vaat weg te werken en op te bergen. Wanneer de afwas snel en efficiënt weggewerkt kan worden heeft u aan een of meerdere afwasmedewerkers niet genoeg. De horeca vaatwasser wordt aangeraden om om de afwas snel weg te werken. Een horeca vaatwasser voorlader is een speciale vaatwasser die vooral in de horeca gebruikt wordt.

Horeca World biedt verschillende soorten van de horeca vaatwasser aan in de webwinkel. Zo is het mogelijk om online een horeca vaatwasser aan het schaffen. Op basis van diverse filters kunt u zoeken naar u specifieke wensen. Zo biedt Horeca World altijd de beste horeca vaatwasser voor u. Zo bestaat het assortiment van de horeca vaatwasser uit:

  • Horeca vaatwasser Gastro
  • Horeca vaatwasser Diverso by
  • Horeca vaatwasser Modular
  • Horeca vaatwasser Diamond 
  • Horeca vaatwasser Elettrobar
  • Nog veel meer

Het bedrijf

Naast de online webwinkel heeft het bedrijf ook in showroom. In deze showroom kunt u inspiratie opdoen en advies krijgen. Horeca World is een groothandelaar van professionele keuken- en cateringapparatuur.  Het bedrijf heeft al jaren ervaring in de branche wat er voor zorgt dat het makkeijk op de wensen van de klant kan inspelen. De markt is voortdurend in beweging en het is belangrijk om als bedrijf flexibel te werk te gaan. 

Wanneer u opzoek bent naar persoonlijk advies dan bent u van harte welkom in de showroom. In de showroom staan diverse verkoopadviseurs u graag te woord om voor u het beste product te vinden. Zo heeft de showroom een aantal voordelen:

  • Ruime showroom: hier kunt u alle producten bekijken
  • Vakkundig advies op maat: hierbij helpen de verkoopmedewerkers u graag
  • Gratis parkeergelegenheid: bij de showroom zit een grote gratis parkeerplaats
  • Laatste prijsgarantie: dagelijks wordt er gecontroleerd of de producten het laagste zijn

De laagste prijsgarantie houdt in dat wanneer u een product bij een andere aanbieder voor een lagere prijs ziet, u dit bij het bedrijf kunt aangeven. Wanneer dit aan de voorwaarden voldoet, past het bedrijf gelijk de prijs aan en krijgt u het te veel betaalde bedrag terug. Het is belangrijk dat u het artikelnummer vermeld, het bedrijf laat weten waar u het product goedkoper hebt gezien en even via de telefoon contact opneemt. Wanneer u dit gedaan heeft wordt de prijs aangepast, offline en online. Wanneer u het product al gekocht heeft kunt u tot 7 dagen na de aankoop deze melding maken.

Dus wilt u meer weten over de producten van het bedrijf of een kijkje nemen in de showroom. Neem dan gerust contact op met het bedrijf voor meer informatie.

https://www.horecaworld.biz/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn