Wanneer u op zoek bent naar hoogwaardig en met name veilige mogelijkheden wanneer het gaat over chemie opslag, dan kunnen wij van Mosman.eu waarschijnlijk heel erg veel voor u betekenen. Wij zijn al sinds jaar en dag het adres voor mensen vanuit alle hoeken van Nederland die op zoek zijn naar goede chemie opslag. Wij beschikken over een enorme capaciteit en wij kunnen u tevens de zekerheid geven dat uw goederen bij ons altijd veilig opgeslagen kunnen worden. Wij willen u vragen om een keer contact met ons op te nemen wanneer u geïnteresseerd bent in onze chemie opslag. Ook kunt u uiteraard even een kijkje komen nemen op onze site. Hier kunt u in een oogopslag zien wat wij voor u kunnen doen. Wij staan ook voor u klaar om u persoonlijk te woord te staan. Ons bedrijf voldoet aan alle regels die de Nederlandse overheid aan ons stelt. Dat betekent dat wij u kunnen garanderen dat onze chemie opslag veilig is en dat wij geen risico voor het milieu vormen. Het is namelijk zo dat de ene stof een heel andere opslag vraagt dan de andere. Wanneer u even contact met ons komt opnemen, dan kunt u hier meer over te horen krijgen en wij willen u daarom graag vragen om even naar onze site Mosman.eu te gaan. Hier kunt u ook foto’s bekijken van onze opslagmogelijkheden. U zult zien dat wij u een product op maat kunnen leveren. Wij hebben in de afgelopen jaren namelijk een keur aan bedrijven mogen helpen bij de voorziening van hun chemie opslag. Wij zorgen ervoor dat u een totaalpakket krijgt aangeboden. Wij zorgen er namelijk graag voor dat uw chemie opslag goed uitgewerkt wordt, voldoet aan de juiste cerficering en ook dat u de juiste opslag krijgt voor de stof die u erin wilt opslaan. Het is namelijk belangrijk om de opslag goed af te stemmen op de stof die u erin wilt opslaan.

Onze chemie opslag beschikt over het BRL K903 certificaat

Bij Mosman.eu staat veiligheid op de eerste plaats. Dit geldt voor zowel in het geval van onze klanten, alsook voor het milieu. Onze producten zijn daarom allemaal aan strenge regels onderworpen en beschikken allemaal over het BRL K903 Certificaat. Dit waarborgt de veiligheid van onze chemie opslag. Wij hebben dit certificaat mogen ontvangen nadat wij herhaaldelijk hadden bewezen dat onze producten voldoen aan de strengst mogelijke veiligheidsmaatregelen en aan de richtlijnen die de Nederlandse overheid aan onze chemie opslag stelt. Wij kunnen u dus garanderen dat wanneer u veilig chemicaliën wilt opslaan, u met een gerust hart gebruik kunt komen maken van onze chemie opslag. Wij willen u daarom graag vragen om een keer contact met ons op te nemen om te bespreken wat u graag van ons zou willen. Wij kunnen u helpen om te beslissen wat in uw geval het beste is om te kiezen en vervolgens zullen wij voor u aan de slag gaan om de opslag te ontwerpen en om het uiteindelijk voor u te bouwen. Uiteraard leveren wij de opslag volgens de planning af. Wij hopen u da nook snel een keer op Mosman.eu te mogen ontvangen.

Vraag een offerte aan via onze site

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij van Mosman.eu u allemaal te bieden hebben? Kom dan even naar onze site om hier meer over te lezen. Kortom:

  • wij helpen u aan hoogwaardige opslag
  • onze producten voldoen aan strenge veiligheidseisen
  • wij leveren altijd producten op maat

Kijk even op Mosman.eu voor meer informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn