Wie kent het niet, vervelende klachten als migraine, rug- of nekpijn maar ook maagklachten of last van de darmen. Het zijn steeds terug komende pijnen waar u last van heeft. Wanneer u dan van een arts te horen krijgt dat deze pijn chronisch is en u er mee zult moeten leven, is er nog de osteopaat. Klachten zoals deze die u hinderen in het dagelijks leven kunnen er voor zorgen dat u niet zo lekker in uw vel zit. Woont u in de omgeving van Arnhem noord en zoekt u een osteopaat? Dan is er voor u geen betere keuze dan Bernd Scholten Osteopathie. Wij zullen kort uitleggen wat een osteopaat voor u kan doen. Vakkundig osteopaat Bernd Scholten in Arnhem Noord kan u helpen bij allerlei klachten wanner de dokter het niet meer weet. De osteopaat in Arnhem noord behandelt u zonder medicijnen of medische apparatuur. Door middel van manipulatie van de spieren en het contact via de handen behandelt de osteopaat alle regio’s van uw lichaam die met uw klacht verband houden. Het in kaart brengen van de verschillende vormen van stress die op u werken en de relatie hier tussen is wat u bij de intake kunt verwachten. Hierna zal ook direct de eerste fysieke behandeling plaatsvinden. Doorgaans zit er ongeveer een week tussen de behandelingen in. Dit is om het lichaam de tijd te geven om op de behandeling te reageren. In Arnhem noord is er geen osteopaat met zo veel praktijkervaring te vinden als Bernd Scholten. Voor al uw klachten waar de dokter geen antwoord meer op weet kunt u bij ons terecht. Osteopathie is geschikt voor alle leeftijden, van baby to senioren. Kijk voor meer informatie over behandelingen bij kinderen op onze website.

Arnhem Noord heeft de osteopaat met de meeste praktijkervaring.

Voor jarenlang als fysiotherapeut gewerkt te hebben ben is osteopathie mij gaan interesseren. Na in 2002 te zijn afgestudeerd heb ik in 2003 mijn praktijk geopend. Er is geen osteopaat in Arnhem Noord met meer ervaring. Ik interesseer mij ook bijzonder voor kinderosteopathie. Hiervoor heb ik een aparte opleiding gevolgd. Voor meer informatie over mijn achtergrond nodig ik u uit om eens een kijkje te nemen op mijn website. Om goed in kaart te brengen wat er achter uw klachten schuilt neem ik altijd uitgebreid de tijd om u en uw verhaal goed te leren kennen. Ik behandel doorgaans personen uit iedere levensfase en dat houdt het voor mij ook interessant. Verschillende levensfases komen met verschillende verhalen die vaak invloed hebben op de klachten. Er is geen osteopaat in Arnhem noord die hiermee zo veel ervaring heeft en er meer interesse in heeft. Heeft u last van onverklaarbare pijnen of andere klachten waar u maar niet van af komt? Ik sta graag voor u klaar om u hier vanaf te helpen. Neem contact met ons op via website of telefoon, of kom eens langs in de praktijk.

Meer informatie.

Voor meer informatie over alle hierboven genoemde zaken kunt u altijd terecht op onze webpagina osteopathieberndscholten.nl. Hier vind u verdere uitleg over de behandelingen die ik verzorg en hoe deze in zijn werk gaan. Ook vind u hier alle praktische informatie die u nodig heeft. Voor verzekering geldt dat osteopathie  Arnhem noord in vrijwel elk aanvullend pakket vergoed wordt, of gedeeltelijk vergoed wordt. Het is verstandig om voor uw eerste afspraak even contact op te nemen met uw verzekeraar om te weten waar u aan toe bent. Wij zijn een gecertificeerde osteopaat in Arnhem noord. Graag zien wij u binnenkort!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn