Voor bedrijven is het belangrijk dat u goed let op de veiligheid binnen het bedrijf. Daarmee bedoelen we niet alleen dat u ervoor zorgt dat uw kantoorpand aan alle eisen voldoet, maar ook dat de server waarop u werkt goed is. Wij zien nog heel vaak dat bedrijven kansen laten liggen wanneer het gaat over het werken met een goede server en vandaar dat wij van Xitens.nl u graag wat meer zouden willen vertellen over onze ssd vps. Deze ssd vps is zeer populair onder onze klanten en wij hebben er dan ook eigenlijk alleen maar positieve commentaren over gekregen. In deze korte tekst willen wij u graag uitleggen wat een ssd vps precies is en ook willen wij u graag wat meer technische specificaties bieden over deze ssd vps. U zult zien dat wij u een heel goed pakket kunnen aanbieden en mocht u van mening zijn dat u graag met ons in zee zou willen gaan, dan raden wij u aan om even naar Xitens.nl te komen kijken om te zien hoe wij u kunnen helpen. Zoals u waarschijnlijk wel weet staat de afkorting VPS voor Virtual Private Service. Bij Xitens.nl maken we daarbij altijd gebruik van Linux virtualisatie. Dit zorgt ervoor dat u een heel goed pakket krijgt aangeboden en vandaar dat heel veel bedrijven reeds gebruikmaken van onze ssd vps. Wij bieden u altijd volledige storage enterprise ssd in raid 10 configuratie. Dit wordt standaard geleverd met cache en wij leveren u er ook nog een extra back up batterij bij. Wij hopen daarom ook dat u een keer op Xitens.nl wilt komen kijken om te zien of u graag met ons zou willen werken. Mocht u vragen hebben, dan kunt u uiteraard altijd even aan de bel trekken bij een van onze medewerkers. Surf daarom snel even naar onze site Xitens.nl om onze contactgegevens te achterhalen.

Onze ssd vps is de moeite waard want wij hebben volledig beheer over onze server

Wanneer u kiest om in zee te gaan met Xitens.nl, dan kiest u voor een samenwerking met een bedrijf dat zijn server volledig in eigen beheer heeft. Wanneer u dus kiest voor onze ssd vps, dan kunt u vervolgens gebruikmaken van ons datacenter in Dronten. Dit is geheel van ons en is een Tier III datacenter. Wij vermelden u graag dat dit centrum gecertificeerd is en aan de richtlijnen van de ISO 9001 voldoet. Daarbij heeft onze ssd vps een 2 gigabit netwerk met eigen verbindingen en is aangesloten op verschillende switches binnen het netwerk. U kunt zelf bepalen wanneer u wilt stoppen en beginnen met het werken op de server. Mocht u door al deze technische specificaties de bomen door het bos niet meer kunnen zien, dan kunt u altijd even contact opnemen met een van onze mensen. Hij of zij legt u graag even uit wat wij allemaal aan mogelijkheden te bieden hebben wanneer het gaat over een ssd vps. Wij raden u dan ook aan om onze contactgegevens even op te zoeken via Xitens.nl.

Deze besturingssystemen kunt u allemaal gebruiken

Wanneer u graag met ons zou willen werken, is het belangrijk om te weten welke besturingsprogramma’s u allemaal zou kunnen gebruiken. U kunt kiezen voor:

  • Magento hosting
  • Drupal Hosting
  • Owncloud Hosting

En vele andere. Wij nodigen u van harte uit om een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij allemaal te bieden hebben. Kom daarom snel even op Xitens.nl kijken om te zien wat wij allemaal voor u kunnen doen.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn