Wij moesten onlangs een nieuwe spiegel aanschaffen bij ons in de danszaal. Wij hebben namelijk een groot bewegingscentrum en dansen is een van de vele cursussen die wij aanbieden. Onlangs is iemand tijdens een zeer passievolle dans door de spiegel gegaan die bij ons op de muur hing en dat had heel vervelende gevolgen. Diegene heeft zich namelijk behoorlijk opengehaald aan deze spiegel en dat is natuurlijk heel vervelend. Gelukkig vielen de wonden uiteindelijk mee en werd het geen lange weg van herstel. Wij hebben echter wel besloten dat onze volgende spiegel een veiligheidsspiegel moest worden. Wij meenden ook dat het exemplaar dat wij hadden een veiligheidsspiegel was, maar dat bleek dus niet het geval te zijn. Wij wilden nu er nu graag zeker van zijn dat wij een goede veiligheidsspiegel zouden kopen en dus hebben wij uitgebreid op het internet gezocht waar wij moesten zijn wanneer wij goede zaken wilden doen. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van glaswebwinkel.nl konden gaan omdat wij graag van deze mensen wilden weten of wij hier een veiligheidsspiegel van groot formaat konden kopen. Wij hadden namelijk al een aantal bedrijven bij ons in de buurt benaderd, maar daar konden wij alleen maar een heel kleine veiligheidsspiegel kopen. Wij wilden juist een hele wand vol veiligheidsspiegel hebben, dus hoe groter de veiligheidsspiegel geleverd kon worden, hoe beter het voor ons zou zijn. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden die wij konden vinden via glaswebwinkel.nl en toen hebben wij gezien dat wij hier heel veel interessante mogelijkheden konden vinden. Wij hebben toen besloten dat wij hier even met een medewerker wilden overleggen over welke veiligheidsspiegel voor ons het beste was en wij hebben toen even contact gelegd met een van de mensen van dit bedrijf. Deze heeft ons toen uitgebreid voorgelicht over hoe wij een goede veiligheidsspiegel konden laten maken en dat was voor ons heel nuttig om te horen. Wij hebben daarom een bestelling geplaatst en daar hebben wij nog geen seconde spijt van gehad. Dit bedrijf levert namelijk een goede veiligheidsspiegel en dat alles ook nog eens voor een heel goede prijs. 

Deze veiligheidsspiegel was goed geprijsd

Wij hebben uiteraard ook nog bij andere bedrijven gekeken of wij daar ook een veiligheidsspiegel konden kopen, maar dat bleek niet het geval te zijn. Althans, wij konden er wel een bestellen, maar dan moesten wij echt heel veel meer geld betalen en daar zaten wij natuurlijk niet op te wachten. Wij moesten het met een krap budget doen, maar dat was voor de mensen van glaswebwinkel helemaal geen enkel probleem. 

Heeft u ook een spiegel of glas nodig? 

Mocht u ook op zoek zijn naar een bedrijf waar u een spiegel of een stuk glas kunt kopen, dan raad ik u de site van glaswebwinkel.nl van harte aan. Hier kunt u namelijk:

  • heel veel soorten glas bestellen 
  • altijd profiteren van lage prijzen 
  • rekenen op een snelle levering van uw bestelling 

Wij gaan hier in de toekomst zeker vaker glas of spiegels bestellen want wij zijn zeer tevreden. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn