Vind je het ook zo leuk om samen te zijn met de hele familie. Misschien vind je het vervelend om de hele dag naast elkaar aan tafel te zitten omdat je graag iets doet. Je bent een spelletjesmens en gezelschapsspellen zijn dan ook onderdeel van je ideale familiedag. Want hoe leuk is het niet om ome Cor te verslaan met een potje mens erger je niet, of je oma van het dambord te spelen? Er zijn ontzettend veel leuke spellen die je misschien nog niet kent en die zeker een aanrader zijn om tijdens de volgende familie gebeurtenis uit te proberen.

Wat zijn de leukste gezelschapsspellen?

Denk je misschien dat je geen spelletjesmens bent of vind je het maar lastig om een dag door te brengen met de hele familie? Laten we je even een beeld schetsen van hoe de dag anders kan verlopen. Misschien breng je nu je dagen door met het aan de tafel zitten met een bakje koffie. Na een uur heb je alles al verteld aan je ome Sjaak. Je bent nog steeds vrijgezel en je werkt nog steeds bij dezelfde firma. De kans dat jullie zijn uitgesproken is dan ook erg groot. Stel je voor dat je een parcours uitstelt, de ruimte vult met allemaal gezelschapsspellen. Bedenk een  spelletje dag zodat je niet de hele dag hoeft stil te zitten naast dezelfde oom. Maar spreek iedereen van de hele familie, speel de leukste spelletjes en versla iedereen omdat je natuurlijk niet wilt verliezen.

Maak een spelletje dag met de leukste gezelschapsspellen?

Voor iedereen is er wel een leuk spel in ons assortiment. We vinden het belangrijk om zoveel mogelijk leuke spellen aan te bieden zodat er voor iedereen wat leuks beschikbaar is. Er zijn meerdere gezelschapsspellen in ons assortiment die je ook kan gebruiken voor de hele familie, neem een kijkje in onze webshop om erachter te komen welk spel het best bij je familie past.   Gebruik een aantal tafels om een aantal klassieke bordspellen op neer te zetten zoals mens erg je niet, dammen en schaken. Deze spellen zijn leuk voor jong en oud en hier kan iedereen aan meedoen. Wil je helemaal actief aan de slag gaan kies dan niet voor bordspellen voor speelkleden. Op de grond leg je een kleed neer waar je dan mens ergen je niet op gaat spelen. Dan ga je nog eens actief aan de slag. En het is weer eens wat anders dan een ouderwets bord spelletje. Superleuk en ook nog origineel.

Deze spellen mogen echt niet ontbreken

  • Een van de leuke gezelschapsspellen die je met de hele familie kan doen is het spel ik hou van Holland. Iedereen kent dit tv programma en het spel is dan ook superleuk om met de hele familie te doen.
  • En wie kent het programma Wie Is De Mol niet? Waarschijnlijk kent iedereen dit wel. Speel dit spel met de hele familie en kom erachter wie een geboren mol is en iedereen om de tuin kan leiden.
  • De meeste mensen zijn wel bekend met het spel mens erg je niet maar keezen is hier een nieuwe variant van. Dit is een heel populair spel wat dus net iets anders is dan mens erg je niet. Maar daarom niet minder leuk.

Wanneer je eens wat anders wilt organiseren voor de volgende familiebijeenkomst kies er dan voor om er een spelletjedag van te maken. Met de leukste gezelschapsspelen van Spellenrijk weet ik zeker dat het een geslaagde dag wordt. Neem vandaag nog een kijkje in de webshop via spellenrijk.nl en kies een van de leukste gezelschapsspellen uit het uitgebreide assortiment.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn