Wordt er in jouw bedrijf al gebruik gemaakt van bedrijfskleding? Dit kan in verschillende sectoren echt een uitkomst zijn. Soms is het gewoon nodig om ervoor te zorgen dat mensen op een veilige manier hun werk kunnen doen, dan dragen zij bijvoorbeeld reflecterende kleren om goed op te vallen of veiligheidskleding om ongelukken tijdens het werk zoveel mogelijk te voorkomen. Dan is het dragen van speciale kledingstukken dus eigenlijk gewoon een noodzakelijkheid. Maar dat is het natuurlijk niet altijd en dan wordt er ook lang niet altijd voor gekozen. En dat is zonde, want bedrijfskleding kan niet alleen nuttig zijn in beschermende zin, het kan ook nuttig zijn in de zin dat het jouw personeel beter herkenbaar maakt. Door bijvoorbeeld te kiezen voor shirts in een bepaalde kleur met een opdruk van jouw bedrijfslogo of bedrijfsnaam, is het voor iedereen meteen duidelijk dat degene die dit draagt bij jou werkt. Dit kan heel goed van pas komen voor winkelpersoneel, anders moeten klanten toch maar een beetje raden wie van de mensen die door de winkel lopen nu personeel is en wie klant. Maar het komt ook goed van pas voor bedrijven die bij hun klanten over de vloer komen. Denk dan aan installateurs, loodgieters, elektriciens en dergelijke. Met herkenbare bedrijfskleding is het meteen duidelijk wie er voor de deur staat.

Verschillende mogelijkheden voor bedrijfskleding

Herkenbaarheid door bedrijfskleding is één ding, een ander punt is dat je zo ook reclame voor jouw onderneming kunt maken. Het gebeurt immers regelmatig dat een werknemer direct na werktijd nog even een boodschapje moet doen of bijvoorbeeld de kinderen moet ophalen uit de crèche. Als zij dit in hun werkkleding doen, dan komt iedereen die zij dan nog tegenkomen in contact met jouw bedrijfsnaam. Dat kan jou zeker wat reclame opleveren! Het gebruik van bedrijfskleding heeft dus absoluut meerwaarde en het is dus echt een aanrader om dit ook voor jouw bedrijf aan te schaffen. Als je dit wilt doen, dan heb je de keus uit heel veel verschillende mogelijkheden, waardoor er altijd wel een optie is die geschikt is voor jouw onderneming. Zo kun je bijvoorbeeld ervoor kiezen om enkel shirts te laten bedrukken, als de temperatuur op de werkvloer toch altijd hoog is. Maar als mensen echt de hele dag op pad moeten, dan komen een trui en een jas bijvoorbeeld ook heel erg goed van pas. Het is dus echt van jouw sector afhankelijk wat voor soort bedrijfskleding het meest geschikt is!

Logo of naam laten plaatsen

En niet alleen wat de kledingstukken zelf betreft heb je voldoende keuzemogelijkheden, er bestaan ook verschillende manieren om een logo of naam op de bedrijfskleding te laten zetten. Bij Droplet Printing kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor zeefdruk. Dit heeft als voordeel dat:

  • de inkt die zij gebruiken milieuvriendelijk is
  • de kleuren erg helder zijn
  • het aangenaam zacht aanvoelt

Op DropletPrinting.com vind je diverse voorbeelden van drukwerk dat zij al geleverd hebben. Een andere mogelijkheid die je bij hen hebt, is kiezen voor borduren. Het laten borduren van jouw logo of bedrijfsnaam op de bedrijfskleding geeft een extra luxe uitstraling, het voegt een verrassend contrast toe en zorgt voor stijl. Het is dus een beetje afhankelijk van de uitstraling die jij wilt bereiken en de branche waarin jij zit wat de beste keus is. Bekijk gewoon eens verschillende voorbeelden, om te zien wat het verschil nu precies is en maak in overleg met hen jouw keuze. Zij kunnen allerlei materialen bedrukken of van borduursel voorzien, zodat ook voor jou geschikte bedrijfskleding bij hen te bestellen is!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn