kantoormeubelen - bartafel

Ben je nog op zoek naar leuke ideeën voor de inrichting van je bedrijfskantine? Overweeg dan eens de aanschaf van een bartafel met bijpassende barkrukken. Niet alleen voor in huis is dit een heel mooi meubelstuk, maar ook zeker voor op het werk. Voor een kantine heb je natuurlijk meubilair nodig en veel bedrijven kiezen dan voor gewone tafels en lage stoelen, waarbij ze voor de tafels vaak voor dezelfde afmetingen kiezen, zodat er aan iedere tafel evenveel mensen kunnen zitten. Maar dit is jammer, het is juist leuk om wat variatie te bieden en met een bartafel bijvoorbeeld kun je dit heel goed doen. Het is voor werknemers juist prettig als zij de mogelijkheid hebben om ervoor te kiezen met een klein groepje mensen aan een kleine tafel te zitten of juist met een hele groep aan een grotere eettafel. Zo kan ieder een plek vinden waar hij of zij zich prettig bij voelt. Het fijne van de mogelijkheid tot het zitten aan een bartafel is dat dit een heel ander gevoel oproept dan wanneer je gewoon aan een eettafel zit. Het feit dat je wat hoger zit, geeft meteen een heel andere sfeer en daardoor voegt het dus ook echt iets toe aan de bedrijfskantine.

Bartafel in de kantine

Door het plaatsen van een bartafel in je kantine bied je niet alleen een fijne plek om aan te eten, het is ook een prettige optie om even, buiten de pauzes om, kort met elkaar te vergaderen. Ga je echt in de vergaderruimte zitten of aan lage tafels, dan wordt de hele setting meteen heel formeel. Wil je kort iets met elkaar bespreken en wil je het gesprek ontspannen en wat meer informeel van toon houden, dan is het een zeer goede keus om hiervoor plaats te nemen aan de bartafel. Dit zorgt zoals gezegd voor een prettige, ontspannen sfeer en op die manier zal de vergadering ook op een heel andere manier verlopen. Er zijn dus verschillende redenen om aan te voeren dat het zeker een goede keus is om over een dergelijk meubelstuk te beschikken. Er is bovendien voldoende keus op dit gebied, waardoor er ook voor jouw bedrijf zeker een variant te vinden is die goed past bij jullie interieur en bij de uitstraling die jullie willen bereiken. De aanschaf van een bartafel met bijpassende barkrukken is dus zeker iets wat overwogen zou moeten worden.

Ruime keus bij Kantoormeubelen.PRO

Ben je op zoek naar mooie kantoormeubelen, dan is het aan te raden om een kijkje te nemen bij Kantoormeubelen.PRO. Ook als je zoekt naar een bartafel ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres. Er zijn meerdere redenen om juist voor hen te kiezen:

  • zij bieden deze tafels aan in verschillende afmetingen
  • je kunt kiezen uit verschillende kleuren
  • zij hanteren altijd voordelige tarieven
  • hun producten zijn van een hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur
  • verzending is altijd gratis
  • je kunt kiezen voor zelf monteren of dit door hun monteurs laten doen

Al deze punten maken het dus zeker de moeite waard om juist bij hen te kijken naar een geschikte bartafel. Uiteraard kun je niet alleen voor dit meubelstuk bij hen terecht, ook voor andere meubels die jij graag op de bedrijfsvloer wilt hebben zijn zij een uitstekende keus. Van verschillende soorten tafels en stoelen, tot bureaus en kasten kun je bij hen vinden. Daarnaast bieden ze ook een ruime keus aan andere artikelen die goed van pas komen, zoals scheidingswanden, kluizen en afvalbakken. Voor een mooie bartafel en voor al het andere meubilair dat je nodig kunt hebben is Kantoormeubelen.PRO dus echt een aanrader!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn